Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)


RAFTURI DEPOZITARE
Va oferim sisteme de rafturi industriale; pentru produse usoare, picking manual, produse paletizate si pentru depozite de anvelope. Sistemele noastre de rafturi sunt variabile, inaltimea pana la 6 metri, vopsite sau galvanizate.
ECHIPAMENTE
Mese pentru casa de marcat, porti de acces si ghidaj, turnichete si accesorii pentru magazine. Masa pentru casa de marcat are lungime de 165 cm si latime de 110 cm. Aspect modern si elegant cu blatul otel inoxidabil alimentar inconjurat cu rama din aluminu.
REFERINTE - LUCRARI
Rafturi Metalice Comerciale la cele mai mici preturi din Romania si UE.
ACCESORII
Accesorii pentru rafturi, accesorii pentru magazine retail, accesorii rafturi metalice, accesorii mobilier magazine. Cosuri de mana, carucioare din plastic, carlige pentru panouri perforate.
SCARI ALUMINIU
Scari aluminiu, schele aluminiu profesionale pentru rafturi de industriale, schele pentru constructii. Treptele scarii sunt executate din profile de aluminiu extrudat, cu tractiune antiderapanta, care permite urcarea si coborarea in siguranta.
MINIPLATFORME
Miniplatforme din aluminiu, scari cu platforme, scari mobile cu patru roti. Platforma mobila din aluminiu este destinata utilizarii in depozite, spatii industriale, magazine inalte, biblioteci etc., Platforma mobila pentru depozite are trepte late si antiderapante, este foarte stabila, usor de utilizat, este mobilă avand 4 roţi, idela pentru locuri strâmte.
RAFTURI METALICE
Rafturile metalice pentru magazine alimentare, magazine universale, magazine piese auto, magazine jucarii, magazine materiale de constructii, magazine mixte etc. Livrare rapidă din stoc (24h în toată țara) la costuri minime.
GONDOLE
Rafturile de mijloc tip gondola sau capete, inaltimi de 145 si 180 cm pentru magazine alimentare sau universale, supermarketuri, hipermarketuri, magazine cu autoservire sau tradinionale. Rafturile metalice pentru magazine sunt certificate CE, TÜV si EN ISO 9001, produse în fabricile noastre si sunt realizate din tabla de otel 0.8 mm
SCHELE
Schele mobile din aluminiu, schele profesionale pana la 14 metri inaltime, schele reglabile pe inaltime (telescopice), schele metalice la preturi de fabrica direct de la producator. Schelele sunt fabricate din duraluminiu si au structura de sustinere din otel de calitate superioara.
 

RAFTURI METALICE | LINK-URI

 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0762 128 833 * 0786 537 000 * 021.314.2004    EMAIL: comenzi@rafturionline.ro