Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

Livrare


Scopul nostru este sa livram achizitiile dumneavoastra in cel mai rapid si eficient mod posibil. Produsele comandate se livreaza in toata tara. Livrarea se face prin firma de transport sau curierat rapid FAN Courier SRL (sau Urgent- Cargus) cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to-door cu preturi reduse conform contractului.
 
Atentie! Conform contractului, pentru expeditiile de peste 3 m lungime sau de peste 100 kg greutate, in perioadele aglomerate livrarea se va face din sediile FAN Courier.
 
Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari si 2-3 zile lucratoare pentru orasele mici. Pretul transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului si zona/distanta.
 
Costurile aferente transportului intra in sarcina cumparatorului si vor fi achitate in momentul livrarii direct catre societatea de curierat.
 
Produsele pot fi ridicate si direct de la magazinul nostru din Parcul Comercial Doraly, Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14A, Afumati, Ilfov. In cazul in care produsul ales de client nu este disponibil in stoc, termenul de livrare va fi comunicat telefonic de catre un reprezentant al firmei noastre.
 
 

RAFTURI METALICE | LINK-URI

 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0762 128 833 * 0786 537 000 * 021.314.2004    EMAIL: comenzi@rafturionline.ro