Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

SCARI ALUMINIU

 

TRANSPORT GRATUIT la comenzile cu valoare de peste 50 € fara TVA pentru produsele din categoria "SCARI ALUMINIU"

* Pentru localitatile in afara retelei de curierat, livrarea se va face contra unei taxe suplimentare, aceasta fiind suportata de cumparator.
* Conform contractului, pentru expeditiile de peste 3 m lungime sau de peste 100 kg greutate, ridicarea se va face din sediile FAN Courier
.

 

Rafturionline.ro va ofera scari din aluminiu profesionale, de uz casnic, scari extensibile, scari multifunctionale (tip A sau culisante), scari cu platforma si inca zeci de modele de scari inovative la calitate premium. Scarile Cagsan sunt fabricate din profile extrudate de aluminiu in conformitate cu normele europene, cu certificate TUV EN-131, Austria. Scarile din aceasta categorie sunt destinate utilizarii in apartament, casa, gospodarie, spatii tip birouri, biblioteca, etc. pentru a permite accesul unei persoane la un spatiu aflat la inaltime sau sunt ideale pentru constructori, electricieni, zugravi etc. Profilele din care este fabricata scara de aluminiu sunt multa mai late si au o grosime mare in perete, astfel greutatea totala a scarii este cu mult peste orice alt tip de scara de aluminiu de pe piata din Romania

 


SCARI UNIVERSALE
Scari din aluminiu, solide, rezistente, zeci de modele diferite, calitate premium pentru profesionisti.
SCARI CU PLATFORMA
Scari cu platforma sunt utile pentru rafturi de depozitare, magazine inalte, librarii etc.
SCARI ALUMINIU 2 TRONSOANE
Scari aluminiu cu 2 tronsoane, scari extensibile cu doua tronsoane, scari multifunctionale din aluminiu cu 2 tronsoane.
SCARI ALUMINIU 3 TRONSOANE
Scari aluminiu cu 3 tronsoane, scari extensibile cu trei tronsoane, scari multifunctionale din aluminiu cu 3 tronsoane.
SCARA DUBLA EXTENSIBILA
Scara dubla extensibila/reglabila pe inaltime, adaptabila pentru asezarea pe trepte, cu numar de trepte de la 2x6 la 2x14 trepte, cu inaltimea maxima desfasurata de 7.5 m.
PREZENTARE CAGSAN
Company Profile: Cagsan Ladder is a company takes it's source from years of experience and constantly grows in the light of latest technologies since 1982. Cagsan carried its activities to Dudulu Organized Industrial Region. From the establishment, Cagsan was succesfull in contiuning it’s principles such as producing qualified products by the means of modern technology.
 

RAFTURI METALICE | LINK-URI

 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0762 128 833 * 0786 537 000 * 021.314.2004    EMAIL: comenzi@rafturionline.ro