Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

Scari din aluminiu

 

TRANSPORT GRATUIT la comenzile cu valoare de peste 50 € fara TVA pentru produsele din categoria "SCARI ALUMINIU"

* Pentru localitatile in afara retelei de curierat, livrarea se va face contra unei taxe suplimentare, aceasta fiind suportata de cumparator.
* Conform contractului, pentru expeditiile de peste 3 m lungime sau de peste 100 kg greutate, ridicarea se va face din sediile FAN Courier
. 

SCARI UNIVERSALE
Scari din aluminiu, solide, rezistente, zeci de modele diferite, calitate premium pentru profesionisti disponibile pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
SCARI CU PLATFORMA
Scari cu platforma sunt utile pentru rafturi de depozitare, magazine inalte, librarii. Disponibil pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
SCARI ALUMINIU 2 TRONSOANE
Scari aluminiu cu 2 tronsoane, disponibile pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
SCARI ALUMINIU 3 TRONSOANE
Scari aluminiu cu 3 tronsoane, disponibil pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
SCARA DUBLA EXTENSIBILA
Scara dubla extensibila/reglabila pe inaltime, adaptabila pentru asezarea pe trepte, disponibil pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
PREZENTARE CAGSAN
Company Profile: Cagsan Ladder is a company takes it's source from years of experience and constantly grows in the light of latest technologies since 1982. Cagsan carried its activities to Dudulu Organized Industrial Region. From the establishment, Cagsan was succesfull in contiuning it’s principles such as producing qualified products by the means of modern technology.
 

RAFTURI METALICE | LINK-URI

 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0762 128 833 * 0786 537 000 * 021.314.2004    EMAIL: comenzi@rafturionline.ro