Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

NOUTATI


Rafturile metalice disponibile in culorile alb si gri deschis

Rafturile metalice disponibile in culorile alb si gri deschis


2017-08-26
Rafturile metalice disponibile in culorile alb si gri deschis. afturile metalice pentru magazin sunt certificate CE, TÜV si EN ISO 9001, produse în fabricile noastre din Turcia si sunt realizate din tabla de otel 0.8 mm, vopsite in camp electrostatic si cu ranforsare dublă pentru a suporta o sarcina de 115 kg pe fiecare polita in parte.
SCARA PENTRU GRADINA

SCARA PENTRU GRADINA

SCARA PENTRU CULES FRUCTE


2017-08-19
Scara din aluminiu profesionala pentru gradina nu este o simpla scara, este un accesoriu dedicat profesionistilor sau celor ce vor sa aiba grija asa cum trebuie de gradina, ea vine impreuna cu o gama larga de avantaje si usureaza mult munca utilizatorului. Avand in vedere ca este fabricata din aluminiu, aceasta scara este usor de transportat si de montat, un alt avantaj al acestui material este acela ca rezista conditiilor meteo diverse.
TRANSPORT GRATUIT!

TRANSPORT GRATUIT!

Transport gratuit pana in orasele resedinta de judet


2017-06-06
Pentru rafturi metalice magazin si echipamente va oferim transport gratuit pana in orasele resedinta de judet* (pentru comenzi mai mari de 1000 € +TVA). Pentru alte localitati unde firma de curierat taxeaza kilometri suplimentari fata de orasul de resedinta, clientul suporta diferenta de plata.
We invite you to visit Construct Expo

We invite you to visit Construct Expo

International trade fair for construction technologies, equipment and materials


2017-03-23
Construct Expo goes beyond standard fairs and stands out as a network of professionals, giving the participants the opportunity to become part of a network of links and experiences available to professionals.
   1   2    
 

PREZENTARE ~ Rafturi Online

 
 
 
 

LINK-URI ~ Rafturi Online

 
 
 
 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0768 687 970 * 0786 537 000