Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

Despre Noi


FRAMEWORKS SRL comercializează mobilier pentru spații comerciale și rafturi metalice pentru depozite, birouri, magazine, supermarketuri. Compania pune la dispoziția clienților soluții complete de amenajare pentru spații comerciale și industriale, practicând prețuri accesibile și oferind produse de calitate superioară.

 

 

cladire 

 

Experienta noastra si abordarea cu seriozitate si profesionalism a cerintelor, au ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa asigure succesul în afaceri. Scopul companiei este de a oferi clientilor produse cât mai rapid, în cel mai economic mod, în concordanta cu principiile de calitate si eficienta dezvoltate de companie drept pentru care pentru 80% din produsele comercializate dispunem de stocuri.

 

Dacă vrei să-ți deschizi un magazin, sau vrei să transformi și să folosești cât mai eficient spațiul de care dispui, FRAMEWORKS îți stă la dispoziție cu rafturi de perete, rafturi de mijloc (gondole), rafturi de depozitare, rafturi de arhivare, rafturi legume-fructe, rafturi de panificație, dar și cu echipamente și accesorii (porți de acces, coșuri de mână, cărucioare, turnichete de acces, mese pentru casa de marcat) la prețuri foarte mici!

 

Toate sistemele de rafturi, echipamentele și accesoriile pentru spații comerciale și industriale furnizate de FRAMEWORKS - RAFTURI ONLINE sunt certificate CE, TÜV și EN ISO 9001.

 

FRAMEWORKS SRL - BUCHAREST

 

PREZENTARE ~ Rafturi Online

 
 
 
 

LINK-URI ~ Rafturi Online

 
 
 
 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0768 687 970 * 0786 537 000