Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

Echipa noastra


Am pornit la drum din dorinta de a reforma segmentul sistemelor de rafturi si echipamentelor pentru spatii comerciale din Romania. Suntem langa tine sa schimbam aspectul magazinului tau si sa-l transformam intr-un spatiu modern si luminos. Noi oferim produse de calitate superioara conform standardelor UE cu preturi unice.

 

Magazinul online FRAMEWORKS are experiență în comercializarea și livrarea de rafturi metalice pentru magazine, rafturi metalice pentru depozitare, rafturi metalice tip gondolă, mobiler comercial și nu numai. Portofoliul larg de produse oferit optimizează spațiul magazinului dumneavoastră și facilitează gestiunea, conducând în final și la o creștere a vânzărilor.

 

RAFTURI METALICE

 

FRAMEWORKS vă pune la dispoziție sisteme de rafturi cu diferite înălțimi și adâncimi care se remarcă față de competiție prin rezistență, durabilitate, dar mai ales calitate. Rafturile metalice pot fi de tip industrial sau comercial. Cele de tip comercial pot fi fi folosite în diferite magazine, supermarket-uri, pet shop-uri, iar caracteristicile acestora pot fi ușor adaptate necesităților dumneavoastră. Rafturile de tip industrial, care trebuie să susțină mărfuri cu o greutate mare, sunt proiecte de o echipă de profesioniști ce identifică cele mai bune soluții pentru afacerea pe care o dețineți.

 

Rafturi metalice magazin

 

PREZENTARE ~ Rafturi Online

 
 
 
 

LINK-URI ~ Rafturi Online

 
 
 
 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0768 687 970 * 0786 537 000