Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

Modalitati de plata


Toate preturile afisate pe site sunt in EURO (pretul afisat pe site se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii) si nu contin TVA. Ofertele si produsele prezentate pe site-ul rafturionline.ro sunt disponibile in limita stocului. Preturile produselor prezentate pe rafturionline.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Modalitati de plata:

1. Plata in Numerar:
Plata cu numerar se face doar in lei si pretul afisat pe site se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii. Plata se face integral, la ridicarea produselor de la sediul rafturionline.ro. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

2. Plata cu Card la ridicarea produselor din showroom: 
La ridicarea produselor de la sediul nostru, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent. Titularul cardului nu este obligatoriu sa fie persona juridica sau fizica, puteti sa faceti plata chiar daca nu sunteti titularul cardului.

3. Ordin de Plata:
In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face prin ordin de plata inainte de livrarea. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti prin email sau fax, o copie dupa dovada platii pentru a finaliza cat mai repede comanda dumneavoasta.
Pentru produsele care se livreaza pe baza de comanda se poate solicita un avans de cel putin 50% din valoarea produsului in cazul in care acestea nu sunt disponibile in stoc. Dupa confirmarea telefonica a comenzii se va emite o factura de avans si contractul de vanzare-cumparare. Vanzatorul va considera comanda lansata in momentul in care clientul va face plata conform facturii de avans primita. 
 

PREZENTARE ~ Rafturi Online

 
 
 
 

LINK-URI ~ Rafturi Online

 
 
 
 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0768 687 970 * 0786 537 000