Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

Livrare


Scopul nostru este sa livram achizitiile dumneavoastra in cel mai rapid si eficient mod posibil. Produsele comandate se livreaza in toata tara. Livrarea se face prin firma de transport sau curierat rapid (FAN Courier sau Urgent Cargus) cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare cu preturi reduse conform contractului.

 

Atentie! Conform contractului, pentru expeditiile de peste 3 m lungime sau de peste 100 kg greutate, in perioadele aglomerate livrarea se va face din sediile FAN Courier sau Urgent Cargus Curier.

 

Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari si 2-3 zile lucratoare pentru orasele mici. Pretul transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului si zona/distanta. 

 

Costurile aferente transportului intra in sarcina cumparatorului si vor fi achitate in momentul livrarii direct catre societatea de curierat. Pentru comenzile care depasesc suma de 1000 € fara TVA, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT (prin firmele de transport) pentru produsele din categoria "RAFTURI METALICE MAGAZIN, ECHIPAMENTE, ACCESORII"  pana in orasele resedinta de judet si termenul de livrare este minim 3-5 zile lucratoare.

 

Produsele pot fi ridicate si direct de la magazinul nostru din Parcul Comercial Doraly, Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14A, Afumati, Ilfov. In cazul in care produsul ales de client nu este disponibil in stoc, termenul de livrare va fi comunicat telefonic de catre un reprezentant al firmei noastre.

 

 

 

PREZENTARE ~ Rafturi Online

 
 
 
 

LINK-URI ~ Rafturi Online

 
 
 
 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0768 687 970 * 0786 537 000