Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

Scari din aluminiu

SCARI ALUMINIU TRANSPORT GRATUIT

SCARI UNIVERSALE
Scari din aluminiu, solide, rezistente, zeci de modele diferite, calitate premium pentru profesionisti disponibile pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
SCARI CU PLATFORMA
Scari cu platforma sunt utile pentru rafturi de depozitare, magazine inalte, librarii. Disponibil pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
SCARI ALUMINIU 2 TRONSOANE
Scari aluminiu cu 2 tronsoane, disponibile pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
SCARI ALUMINIU 3 TRONSOANE
Scari aluminiu cu 3 tronsoane, disponibil pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
SCARA DUBLA EXTENSIBILA
Scara dubla extensibila/reglabila pe inaltime, adaptabila pentru asezarea pe trepte, disponibil pe Rafturi Online la un pret avantajos. Alege produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Contacteaza-ne!
SCARI CU COARDA SI SCRIPETE
Scara cu coarda si scripete are un design ingenios si un sistem de functionare practic, unul care simplifica destul de mult activitatile in care este nevoie de o scara. Din acest motiv, acest produs este actionat rapid de un scripete cu role si frangie, tronsonul superior poate fi astfel extins rapid si fara efort, aceasta constructie face din aceasta scara una dedicata multor activitati de intretinere sau pentru constructii.
 

PREZENTARE ~ Rafturi Online

 
 
 
 

LINK-URI ~ Rafturi Online

 
 
 
 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0768 687 970 * 0786 537 000