Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

Schele mobile

LIVRAREA GRATUITA MINIPLATFORME SCHELE SCARI


SCHELE TELESCOPICE
Schela telescopice din aluminiu, reglabila pe inaltime, se monteaza foarte usor si sigura. TELESAFE este o schela alcatuita din doua module, usor ajustabile in inaltime, sigura, usoara si usor de dezasamblat. Poate fi folosita in mai multe domenii de lucru. Schela este fabricata din duraluminiu si are structura de sustinere din otel de calitate superioara
SCHELE PLIABILE
Schela tip Karelia din aluminiu, este foarte usor de transportat in masina sau pe portbagaj, ocupa putin loc intr-un spatiu de depozitare . Achizitioneaza produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara.
SCHELE ProTUBE-S
Schela profesionala ProTUBE Seria S. Disponibila la înălţimi de până la 6.5 metri si inaltime de lucru pana la 8.3 metri.Achizitioneaza produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara.
SCHELE ProTUBE-L
Schela profesionala ProTUBE Seria L. Disponibila la înălţimi de până la 12.2 metri si inaltime de lucru pana la 14 metri. Achizitioneaza produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara.
SCHELE MODULARE
Schela modulara din aluminiu, se monteaza foarte usor si sigur. Disponibila la preturi convenabile pe Rafturi Online. Achizitioneaza produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara.
SCHELE MULTIFUNCTIONALE
Schela multifunctionala din aluminiu, se poate folosi ca si scara tip A sau culisanta, se monteaza foarte usor si sigura. Achizitioneaza produsul dorit si vei beneficia de transport gratuit in toata tara. Comanda chiar acum!
 

PREZENTARE ~ Rafturi Online

 
 
 
 

LINK-URI ~ Rafturi Online

 
 
 
 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0768 687 970 * 0786 537 000