HomeLivrare

Livrare

Livrarea Rapidă și Eficientă a Achizițiilor Dumneavoastră

 

Ne angajăm să vă livrăm produsele comandate în toată țara în cel mai rapid și eficient mod posibil.

 

Transport Gratuit:

 

  • Pentru comenzi peste 1000 € (fără TVA) din categoriile 'Rafturi Magazin / Echipamente Magazin și Accesorii Retail', transportul este gratuit, cu un termen de livrare între 2-7 zile lucrătoare.

 

  • Transportul este de asemenea gratuit pentru orice produs din categoriile 'Schele Mobile și Scări Mobile'.

 

 

Costuri de Transport pentru Comenzi Sub 1000 € (fără TVA):

 

  • Pentru comenzi sub această sumă, costul transportului se calculează în funcție de greutatea coletului și distanța/zona de livrare.

 

Informații Importante:

 

  • Ridicare Directă din Magazin: Produsele pot fi ridicate și direct de la magazinul nostru situat în Parcul Comercial Doraly, Sos. București-Urziceni nr.14A, Afumați, Ilfov.

 

  • Disponibilitatea Produselor: În cazul în care produsul ales nu este disponibil în stoc, termenul de livrare va fi comunicat telefonic de către un reprezentant al companiei.

 

  • Colete Neridicate sau Refuzate la Livrare: Dacă un colet nu este ridicat de la centrele DPD în maxim 5 zile lucrătoare sau este refuzat la livrarea la domiciliu, acesta va fi returnat către depozitele noastre. Costurile administrative, de transport și de returnare, precum și costurile consumabilelor folosite pentru livrarea inițială, vor fi refacturate clientului.

Despre FRAMEWORKS SRL

Frameworks SRL cu o experienta de peste 10 ani, comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice magazin, rafturi industriale de paleti, rafturi depozitare pentru marfa usoara, rafturi arhivare, masa casa de marcat, porti de acces magazin, schele mobile din aluminiu, scari mobile cu platforma si accesorii pentru magazine alimentare sau spatii comerciale, produse de calitate superioara cu design modern, inovativ, fabricate conform standardelor europene.


FRAMEWORKS SRL
CUI: 17523870, Reg. Com. J40/7764/2005, Bucuresti
 

Showroom & Depozit
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14A,
(vis-a-vis de reprezentanța Dacia)

Afumați, Ilfov

 

Program de lucru
luni-vineri: 08:30–17:00
sâmbătă-duminică: Închis

Stimați vizitatori, daca nu reusiti sa ne contactati telefonic va rugam folositi formularul de contact si vom reveni noi in cel mai scurt timp!
Facebook Instagram Pinterest Twitter Vimeo Youtube
Newsletter
Fii la curent cu noutățile și promoțiile, înscriindu-te la newsletter-ul nostru.
Copyright © 2005-2023 Frameworks SRL | CUI: 17523870, Reg. Com.J40/7764/2005
Rafturi online | Your business partner
Inchide X
Telefon
Email
WhatsApp
Cosul meu