Home      Oferte      Exemple de lucrari      Noutati      Contact     
Cos de cumparaturi
(0 produse)

NOUTATI


Raft depozitare EasyKIT doar la 22€+TVA

Raft depozitare EasyKIT doar la 22€+TVA

Promotie Octombrie-Noiembrie 2017!


2017-10-06
Rafturile Easy KIT usor de asamblat doar prin clipsare, cu 5 polite ajustabile din MDF si oțel galvanizat de înaltă calitate, cu grosimea de 0,8 mm, acoperit cu zinc, rezistent la coroziune. Rafturile Easy KIT sunt disponibile in mai multe variante si dimensiuni si suporta intre 250 - 600 de kg. - Acest model FTP-275 suporta maxim 275 kg/polita. - Culori disponibile: Galvanizat sau alb (RAL 9010) Rafturile sunt ambalate corespunzator in pachete compacte pentru a fi usor de transportat si depozitat. Rafturile metalice Easy KIT le puteti utiliza in garaje, debarale, dressing-uri, bucatarii, dormitoare, balcoane inchise, beciuri, boxe, birouri si pentru arhivare documente. * Maximizați stabilitatea rafturilor Easy KIT prin fixarea in perete in doua puncte.
Rafturile metalice disponibile in culorile alb si gri deschis

Rafturile metalice disponibile in culorile alb si gri deschis


2017-08-26
Rafturile metalice disponibile in culorile alb si gri deschis. afturile metalice pentru magazin sunt certificate CE, TÜV si EN ISO 9001, produse în fabricile noastre din Turcia si sunt realizate din tabla de otel 0.8 mm, vopsite in camp electrostatic si cu ranforsare dublă pentru a suporta o sarcina de 115 kg pe fiecare polita in parte.
SCARA PENTRU GRADINA

SCARA PENTRU GRADINA

SCARA PENTRU CULES FRUCTE


2017-08-19
Scara din aluminiu profesionala pentru gradina nu este o simpla scara, este un accesoriu dedicat profesionistilor sau celor ce vor sa aiba grija asa cum trebuie de gradina, ea vine impreuna cu o gama larga de avantaje si usureaza mult munca utilizatorului. Avand in vedere ca este fabricata din aluminiu, aceasta scara este usor de transportat si de montat, un alt avantaj al acestui material este acela ca rezista conditiilor meteo diverse.
TRANSPORT GRATUIT!

TRANSPORT GRATUIT!

Transport gratuit pana in orasele resedinta de judet


2017-06-06
Pentru rafturi metalice magazin si echipamente va oferim transport gratuit pana in orasele resedinta de judet* (pentru comenzi mai mari de 1000 € +TVA). Pentru alte localitati unde firma de curierat taxeaza kilometri suplimentari fata de orasul de resedinta, clientul suporta diferenta de plata.
   1   2    
 

PREZENTARE ~ Rafturi Online

 
 
 
 

LINK-URI ~ Rafturi Online

 
 
 
 
 
© Copyright 2005 - 2017 FRAMEWORKS SRL

TEL: 0768 687 970 * 0786 537 000