HomeNoutatiCum amenajăm magazinul pentru clienți

Cum amenajăm magazinul pentru clienți

Cum amenajăm magazinul pentru clienți
2021-03-02

Cum amenajăm magazinul pentru clienți

 

Sunteți un cumpărător care acordă o atenție deosebită produselor pe care le cumpărați de la magazinul sau supermarket-ul din cartier? Acordați atenție doar produselor în sine sau și aspectului magazinului? Majoritatea oamenilor ar oferi un răspuns negativ la aceste întrebări deoarece, în calitate de consumatori, ținem cont de propriile noastre obiective. Mergeți la magazin pentru a  cumpăra ceea ce aveți nevoie și, eventual, pentru a arunca o privire asupra celorlalte produse existente. Dar vă uitați la produse, nu la rafturile din supermarket pe care se află aceste produse.

 

Rafturile destinate supermarket-urilor sunt proiectate astfel încât să se adapteze la bunurile care sunt plasate pe ele. Modul în care sunt amenajate produsele pe rafturi va atrage atenția consumatorilor și îi va determina să le cumpere. Rafturile pentru magazin au evoluat. S-a trecut de la rafturile de lemn la rafturile metalice ușoare.

 

În prezent, există o gamă largă de rafturi metalice de tip comercial care pot fi folosite în supermarket-uri, pet shop-uri, magazine de unelte pentru întreținere și reparație, centre auto, magazine universale, magazine cu sistem cash & carry, magazine cu produse reduse și puncte de vânzare

 

Lemn vs metal

Odată cu trecerea anilor, rafturile pentru magazin au evoluat datorită nevoilor din ce în ce mai mari ale consumatorilor. Cu toate acestea, costurile rafturilor din lemn au crescut, în timp ce costurile rafturilor metalice au scăzut. Comercianții au fost nevoiți să facă o alegere. Ei au trebuit să aleagă între rafturile din lemn și cele metalice.

 

Rafturile de lemn se curăță greu. Odată ce s-au deteriorat, ele trebuie aruncate, neputând fi refolosite. Din momentul în care rafturile de lemn cad din cauza greutății, nu mai poate fi folosite. Rafturile de lemn se deteriorează mult mai repede decât cele metalice.

 

Prin urmare, rafturile din supermarket au fost înlocuite cu cele metalice, comercianții putându-se bucura de toate avantajele acestor rafturi. Atunci când rafturile metalice se uzează pot fi reparate sau pot fi reciclate pentru a face din ele rafturi metalice noi.

 

Beneficii aditionale

Pe lângă faptul că se curăță și se repară ușor, rafturile metalice pentru supermarket au și alte avantaje. Aceste rafturi sunt ușor de montat, sunt solide, rezistente și nu ocupă mult spațiu. Ele sunt astfel fabricate încât să reziste pe termen lung solicitărilor intense din partea angajaților și consumatorilor.

 

De asemenea, rafturile metalice arată foarte bine din punct de vedere estetic, iar impactul vizual este unul deosebit. Odată montate, ele vor da magazinului un aspect îngrijit, ceea ce este foarte important pentru îmbunătățirea experienței clienților în timpul cumpărăturilor.

 

Deteriorarea rafturilor

Rafturile metalice pentru supermarket-uri se pot deteriora din diferite motive. Mărfurile pot fi așezate în mod necorespunzător pe ele, substanțele chimice care stau prea mult timp pe rafturi pot determina apariția ruginei. Din acest motiv, este foarte important ca rafturile pentru magazin să fie întreținute în mod corespunzător.

 

Un magazin care este alcătuit în proporție mare din rafturi metalice nu va avea un aspect frumos dacă rafturile nu sunt întreținute în mod corespunzător.

 

Pentru a nu avea probleme cu amenajarea magazinului și pentru ca aceasta să decurgă în cele mai bune condiții, cea mai bună soluție o reprezintă achiziționarea unor rafturi magazin puse la dispoziție de Frameworks Srl.

 

Rafturile pentru magazin comercializate de companie sunt de diferite tipuri. Clienții pot achiziționa:

- raft modular de perete

- raft perforat/ rafturi metalice cu cârlige

- raft magazin de mijloc tip gondolă

- capăt gondolă pentru rafturile de mijloc

- raft de panificație din Pal

- raft de legume-fructe cu plafon 220x100 cm

- raft de legume-fructe 225x125 cm

 

Rafturile puse la dispoziția clienților sunt foarte flexibile, cu multiple posibilități de exploatare, putând fi montate cu mare ușurință. Ele sunt realizate din tablă de oțel de 0.8 mm, vopsite în câmp electrostatic. Dispun de ranforsare dublă pentru a suporta o sarcină de 100 de kg pe fiecare poliță în parte.

 

Cu ajutorul acestor rafturi magazinul se poate amenaja cu ușurință, într-un mod foarte atractiv, astfel încât să determine clienții să intre în el de fiecare cu mare plăcere. În plus, cu cât va fi mai bine îngrijit și mai bine organizat, cu atât va atrage mai mulți clienți care vor cumpăra și produse pe care nu intenționau să le cumpere.

 

Frameworks Srl pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse: rafturi depozitare, schele mobile, scări mobile cu platformă, miniplatformă, echipamente și accesorii pentru magazin etc. Acestea pot fi văzute în showroom-ul de prezentare din Afumați, Ilfov.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare

Despre FRAMEWORKS SRL

Frameworks SRL cu o experienta de peste 10 ani, comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice magazin, rafturi industriale de paleti, rafturi depozitare pentru marfa usoara, rafturi arhivare, masa casa de marcat, porti de acces magazin, schele mobile din aluminiu, scari mobile cu platforma si accesorii pentru magazine alimentare sau spatii comerciale, produse de calitate superioara cu design modern, inovativ, fabricate conform standardelor europene.


FRAMEWORKS SRL
CUI: 17523870, Reg. Com. J40/7764/2005, Bucuresti
 

Showroom & Depozit
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14A,
(vis-a-vis de reprezentanța Dacia)

Afumați, Ilfov

 

Program de lucru
luni-vineri: 08:30–17:00
sâmbătă-duminică: Închis

Stimați vizitatori, daca nu reusiti sa ne contactati telefonic va rugam folositi formularul de contact si vom reveni noi in cel mai scurt timp!
Facebook Instagram Pinterest Twitter Vimeo Youtube
Newsletter
Fii la curent cu noutățile și promoțiile, înscriindu-te la newsletter-ul nostru.
Copyright © 2005-2023 Frameworks SRL | CUI: 17523870, Reg. Com.J40/7764/2005
Rafturi online | Your business partner
Inchide X
Telefon
Email
WhatsApp
Cosul meu