Avantajele schelelor mobile

Home » Noutati » Avantajele schelelor mobile
Avantajele schelelor mobile
2018-05-01

Avantajele schelelor mobile

 

Dacă sunteți antreprenor în construcții sau aveți o casă pe care vreți să renovați și să o reparați, cu siguranță veți avea nevoie de o schelă. Schelele sunt instrumente de bază în toate tipurile de lucrări de construcție, reparații și renovări. Există diferite tipuri de schele, cum ar fi schele mobile, schele fixe și schele suspendate. Schelele fixe sunt cea mai veche formă de schelă și sunt create prin utilizarea unor materialele cum ar fi bambus, țevi cilindrice, tije etc. Cu toate acestea, ele nu sunt forma cea mai avantajoasă, deoarece schela mobilă este mai bună decât schela fixă tradițională.

 

Unul dintre cele mai importante motive pentru utilizarea schelelor este siguranța pe care o oferă. Schelele mobile sunt mult mai sigure decât schelele tradiționale fixe. Schelele permit muncitorilor să lucreze în picioare sau așezați pe o platformă  protejată de un parapet. Prin urmare, șansa de a cădea este diminuată, iar muncitorii pot munci în siguranță.

 

În prezent, există o gamă largă de schele mobile: schela din aluminiu telescopică și mobilă, schelă mobilă profesională din aluminiu ProTUBE S și L, schelă din aluminiu pliabilă, schele din aluminiu cu roți simple sau modulară/ mai compactă, schelă metalică, schele multifuncționale sau extensibile schele mobile modulare etc.

 

Aluminiul este des folosit la fabricarea schelelelor deoarece este un material rezistent și ușor. Schelele realizate din acest material sunt solide și stabile. Muncitorii care folosesc schele mobile de aluminiu își pot menține mult mai bine echilibrul decât pe o scară. Astfel, producerea unor accidente este mai puțin probabilă. În plus, schelele dispun de cele mai multe ori de o șină de mână pe platformă, care împiedică căderea și rănirea lucrătorilor în timpul muncii.

 

Prin utilizarea schelei muncitorii poate ajunge la suprafața unde trebuie să lucreze mult mai ușor decât dacă folosesc o scară.  

 

Schelele mobile sunt ușor de deplasat de la un loc la altul. Deoarece există roți atașate la baza schelei, aceasta poate fi mișcată prin simpla apăsare sau tragere. Frameworks  vă pune la dispoziție schele mobile de cea mai bună calitate.

 

Schelele mobile sunt ușoare. De cele mai multe ori structura schelei este realizată dintr-un material robust, dar ușor, cum ar fi țevile din aluminiu. Fiind ușoare pot fi mutate dintr-un loc într-altul foarte ușor. De asemenea, nu există riscul ca muncitorii să se accidenteze atunci când mișcă schela.

 

 Placa din partea de sus a schelei este destul de mare, muncitorii având posibilitatea de a păstra instrumentele de lucru la îndemână. În plus, pot lucra mult mai bine datorită suprafeței mari de care dispun. Pe o schelă cu platformă mare pot lucra și doi muncitori.

 

Schela mobilă poate crește productivitatea muncitorilor în multe feluri. Datorită faptului că schela mobilă pusă la dispoziție de Frameworks este realizată dintr-o structură solidă și ranforsată cu picioare de oțel, nu există niciun pericol pentru muncitori, astfel că ei lucrează fără grijă. Acest lucru îi ajută să se concentreze mai mult asupra activității pe care o desfășoară,  contribuind la creșterea productivității.

 

Așadar, dacă trebuie să renovați o casă, cel mai indicat este să vă achiziționați o schelă mobilă din aluminiu. Frameworks vă pune la dispoziție o gamă variată de schele. În funcție de nevoile dvs., puteți alege schela modulară mobilă din aluminiu, schela multifuncțională extensibilă, schela multifuncțională cu platformă, schela multifuncțională pliabilă etc.

 

Schelele mobile comercializate și livrate de Frameworks SRL sunt sigure, au o greutate mică, sunt ușor de demontat, solide, rezistente în timp.

 

Compania Frameworks SRL este reprezentatul exclusiv în România al brandului Cagsan. Acest brand este recunoscut pentru scările și platformele mobile din aluminiu. Însă pe lângă schele mobile, scări mobile cu plaformă, compania comercializează rafturi metalice, rafturi depozitare, rafturi magazin, miniplatforma etc.

 

Portofoliul companiei cuprinde o gamă variată de produse de înaltă calitate cu un design modern, inovativ. Produsele sunt fabricate în țări ca Polonia, Spania, Germania, Turcia, printre altele. Ele reprezintă soluțiile ideale pentru ce aveți nevoie. 

 

Așadar, nu trebuie să ezitați să ne contactacți pentru a avea parte de cele mai bune sfaturi de la niște specialiști cu peste 10 ani de experiență în domeniu.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Avantajele schelelor mobile
Avantajele schelelor mobile
Avantajele schelelor mobile
Avantajele schelelor mobile
Avantajele schelelor mobile
Avantajele schelelor mobile
Avantajele schelelor mobile
Avantajele schelelor mobile
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty