0786.537.000 - 0762.12.88.33

Cum se organizează mărfurile dintr-un magazin

Home » Noutati » Cum se organizează mărfurile dintr-un magazin
Cum se organizează mărfurile dintr-un magazin
2018-04-24

 

Pentru ca un magazin să devină atrăgător pentru posibilii cumpărători, rafturile din magazin trebuie să fie bine organizate și aprovizionate. Dacă produsele care se află pe rafturi sunt dezordonate sau nu se poate ajunge la ele fiindcă sunt împinse în spate, clienții vor părăsi magazinul deoarece vor considera că personalul nu este capabil să organizeze mărfurile cum trebuie pe rafturi și, prin urmare, magazinul nu merită atenția lor. De multe ori clienții părăsesc magazinul chiar și atunci când doar două rafturi sunt dezordonate.

 

În ciuda faptului că oamenii care se uită la produse fac dezordine pe rafturi, acest lucru nu contează pentru potențialii clienți. Ei nu dau vina pe cumpărători, ci pe personalul magazinului. Din acest motiv, acesta trebuie să se ocupe în permanență de organizarea produselor pe rafturi.

 

Organizarea produselor pe rafturi necesită timp. În primul rând este nevoie de o echipă întreagă care se meargă constant printre rafturi pentru a le aproviziona cu produse. Cei care merg printre rafturi trebuie să tragă produsele din spate în față și să le ordoneze în mod corespunzător. Din fericire, în prezent există tot felul de accesorii care ușurează munca celor care se ocupă cu ordonarea produselor pe rafturi.

 

Din punct de vedere al experților în vânzări organizarea rafturile este foarte simplă. Trebuie elaborat un plan cu privire la modul cel mai eficient de comercializare a produsului. De asemenea, trebuie profitat de  toate accesoriile de merchandising, care sunt eficiente din punct de vedere al costurilor. În plus, trebuie planificată munca în magazin astfel încât produsele din magazin să fie organizate cât mai bine posibil.

 

Beneficiile vor depăși cu mult costurile, iar pierderile vor fi mai puține dacă veți ști cum să atrageți atenția clienților asupra diverselor produse. Cu siguranță ați ieșit de multe ori dintr-un magazin fiindcă nu v-a plăcut cum sunt așezate produsele pe rafturi. Se întâmplă ca din cauza unei proaste origanizări a produselor, oamenii să nu găsească ceea ce vor și să părăsească magazinul.

 

Iată cum procedează majoritatea comercianților pentru a-și aranja produsele pe rafturi astfel încât magazinul să aibă un aspect atrăgător. În primul rând se gândesc la tipul de mărfuri pe care trebuie să le expună în magazin, iar apoi achiziționează rafturi pentru fiecare tip de produse. În prezent, există o mulțime de opțiuni care le permit să-și organizeze în mod corespunzător produsele.

 

Frameworks comercializează o gamă variată de rafturi pentru magazin. Rafturile metalice oferite comercianților sunt fabricate astfel încât să reziste o perioadă lungă de timp solicitărilor intense. Aceste rafturi arată foarte bine din punct de vedere estetic, iar impactul lor vizual este maxim.

 

Există o gamă variată de rafturi metalice pentru magazine. Există rafturi special create pentru produsele de curățenie, rafturi pe care se poate așeza pâinea, rafturi modulare de perete, rafturi metalice universale. De asemenea, există rafturi panificație din pal, rafturi pentru legume și fructe, rafturi metalice supermarket, rafturi magazin cu autoservire.

 

Alegerea rafturile potrivite pentru organizarea corespunzătoare a mărfurilor este întotdeauna o provocare pentru comercianți. Menținerea mărfurilor frumos organizate pe rafturi este o necesitate. Un magazin îngrijit întotdeauna va atrage mai mulți clienți decât unul neîngrijit. Prin urmare, scopul principal al comercianților este acela de a alege rafturi de calitate pe care să așeze într-un mod corespunzător mărfurile.

 

Odată achiziționate rafturile, comercianții trec la organizarea mărfurilor pe rafturi. Pentru a-i determina pe clienți să treacă pe lângă zonele principale din magazin, ei așază cele mai consumate produse în partea din spate a magazinului. Așadar, în căutarea laptelui, pâinii sau hârtiei igienice, clienții pun în coșul de cumpărături și alte produse care le ies în cale.

 

De asemenea, comercianții pun mărfurile de sezon pe rafturile din partea din față a magazinului, iar mărfurile generale și alimente pe rafturile dintr-o zona separată a magazinului.

 

Clienții întotdeauna o iau la dreapta când intră în magazin. Așadar, partea din dreapta a magazinului este cea mai importantă parte pe care comercianții o utilizează. Pe rafturile de aici sunt așezate cele mai consumate produse.

 

După cum se poate observa, organizarea mărfurilor pe rafturi nu este dificilă dacă țineți cont de sfaturile specialiștilor Frameworks. De îndată ce îi veți contacta vă vor oferi cele mai bune sfaturi privind amenajarea spațiilor comerciale și gama variată de produse disponibile (miniplaformă, schele mobile, scări mobile cu platformă etc.). Datorită lor organizarea mărfurilor din magazin va fi un adevărat succes!

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Cum se organizează mărfurile dintr-un magazin
Cum se organizează mărfurile dintr-un magazin
Cum se organizează mărfurile dintr-un magazin
Cum se organizează mărfurile dintr-un magazin
Cum se organizează mărfurile dintr-un magazin
Cum se organizează mărfurile dintr-un magazin
Rafturi magazin
Rafturi magazin
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty