0786.537.000 - 0762.12.88.33

Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu

Home » Noutati » Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
2018-05-03

Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu

 

După cum am precizat și cu altă ocazie, există diverse tipuri de schele pe piață. Există numeroase modalități de a le diferenția și de a alege schelele de care aveți nevoie. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de de tipul de material din care se fabrică schelele, există patru tipuri care trebuie amintite: aluminiu, oțel, lemn și fibră de sticlă. Aluminiu este cel mai des folosit în majoritatea situațiilor.

 

Există mulți factori care fac din aluminiu o alegere mai bună pentru schele. Aluminiul se distinge față de celelalte materiale datorită proprietăților pe care le posedă. Este folosit la fabricarea diverselor produse industriale, nu numai datorită durabilității sale, ci și datorită faptului că are o greutate mică. Dacă încă nu sunteți siguri de ce ar trebui să alegeți schele de aluminiu și nu din oțel, iată câteva avantaje pe care ar trebui să le luați în considerare.

 

Mobilitate mai bună

 

Mobilitatea ar trebui să fie unul dintre factorii cheie care trebuie luați în considerare atunci când cumpărați schele pentru un proiect. Schelele de aluminiu pot fi mutate rapid dintr-o parte în alta datorită faptului că aluminiul este cu 75% mai ușor decât oțelul. Acest lucru înseamnă că puteți instala schela de aluminiu cu ușurință, apoi o puteți muta dintr-o parte în alta fără să faceți un efort prea mare.

 

Schela de aluminiu este mai eficientă din punct de vedee al costurilor

 

Nimeni nu-și dorește să meargă la cumpărături în fiecare zi, mai ales cu scopul de a-și achiziționa o schelă de aluminiu. Nici nu trebuie, fiindcă schela de aluminiu este un produs rentabil pe termen lung. Un astfel de produs inițial costă mai mult. Acest lucru nu poate fi negat, dar aluminiul este un material care nu este predispus la coroziune precum se întâmplă cu celelalte materiale. Așadar, dacă vă veți cumpăra o astfel de schelă o veți putea folosi o perioadă îndelungată de timp.

 

Schela de aluminiu se transportă mai ușor

 

Mulți oameni aleg schela de aluminiu datorită ușurinței cu care poate fi transportată. Dacă vreți să o dezmembrați pentru a o duce într-un alt loc, nu există o opțiune mai bună decât cea din aluminiu. Este mult mai rapidă dezmembrarea și reinstalarea și poate fi transportată fără a necesita vehicule foarte de mari.

 

Durabilitate

 

Fibra de sticlă este considerată un material revoluționar, dar nu poate întrece aluminiul în termeni de durabilitate. Așadar, pe lângă faptul că schela de aluminiu poate fi cu ușurință mutată dintr-o parte în alta, ea este și durabilă. În plus, aluminiul nu ruginește sau corodează, iar după ani de folosire va fi la fel de rezistent și durabil.

 

Siguranță

 

Greutatea mică a schelei de aluminiu contribuie la scăderea riscului de accidente la locul de muncă. Chiar și în caz de accident, structura de aluminiu nu provoacă atât de multă pagubă ca și schela din oțel. Deci, cu excepția cazului în care aveți nevoie de un produs cu o greutate mai mare, alegeți schela de aluminiu pentru a minimiza riscul. De asemenea, aluminiul este o alegere ideală pentru o schelă în cazul în care greutatea  este extrem de importantă.

 

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele oferite de aluminiu și factorii care fac ca schela de aluminiu să fie cea mai potrivită alegere în majoritatea cazurilor. Calitatea construcției și a materialului joacă un rol esențial în obținerea tuturor acestor beneficii. Pentru o gamă variată de schele de aluminiu intrați pe site.

 

Frameworks vă pune oferă diverse modele de schele mobile de aluminiu. Intrând pe rafturionline.ro vă puteți alege schele de aluminiu cu două module TeleSafe, care sunt ușor de reglat întrucât au un sistem special de articulaţii, sunt sigure, au o greutate mică, sunt uşor de demontat şi pot fi utilizate în multiple domenii de activitate.

 

De asemenea, puteți opta pentru schele multifuncționale de aluminiu cu scară inclusă. Platforma este prevăzută cu parapete de protecţie care are rolul de a preveni căderea accidentală a sculelor şi echipamentelor în timpul lucrului. Sunt uşoare, solide, sigure şi rezistente în timp. Sunt soluția ideală pentru orice persoană care își dorește un produs eficient și de cea mai bună calitate.

 

După cum se poate observa, există suficiente motive pentru alegerea schelelor de aluminiu. Așadar, intrați pe site și alegeți-vă modelul potrivit. De asemenea, nu treceți cu vederea nici celelalte produse.

 

Frameworks pune la dispoziția clienților săi și rafturi metalice, rafturi depozitare, rafturi magazin, miniplatformă, scări mobile cu platformă etc. Spor la cumpărături de calitate vă dorim!

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
Motive pentru alegerea schelelor din aluminiu
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty