Scări industriale cu platformă

Home » Noutati » Scări industriale cu platformă
Scări industriale cu platformă
2018-05-02

Scări industriale cu platformă

 

Aveți nevoie de scări industriale cu platformă? Cea mai bună decizie pe care o puteți lua este să alegeți diverse modele de scări puse la dispoziție de Frameworks Srl. Compania este reprezentantul exclusiv în România al brandului Cagsan. Acest brand este recunoscut în domeniul scărilor și al platformelor mobile din aluminiu. Produsele fabricate de Cagsan au calitate certificată, sunt fiabile, rezistente și foarte durabile. Prin urmare, sunt cea mai bună soluție pentru oricine are nevoie de astfel de produse.

 

Frameworks pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de scări industriale cu platformă:

 

- scară mobilă cu platformă

- scară cu platformă cu 2 roți

-scară pliabilă cu platformă

-scară telescopică pliabilă cu platformă

-platformă ajustabilă din aluminiu

- scară glisantă pentru rafturi (cu trepte late)

- scară profesională de tip podest

 

Scară mobilă cu platformă

 

Există patru tipuri de dimensiuni de scări mobile cu platformă care pot fi utilizate pentru rafturi și în depozite. Baza lor este confecţionată din profiluri Sigma şi este prevăzută cu roţi. Platforma mobilă poate fi folosită în depozite, magazine înalte, biblioteci, spații industriale etc. Platforma mobilă care poate fi folosită pentru depozite dispune de trepte înalte și antiderapante, este foarte stabilă, poate fi cu ușurință utilizată. Dispune de 4 roți și este perfectă pentru locurile strâmte.

 

 Scară cu platformă cu 2 roți

 

Există patru tipuri de dimensiuni de platforme profesionale de aluminiu cu roţi. Platforma de aluminiu cu suprafaţă antiderapantă vă oferă posibilitatea de a lucra foarte confortabil şi în siguranţă o perioadă îndelungată de timp.

 

Roțile de care dispune și care sunt amplasate în partea posterioară permit utilizatorului să se deplaseze cu ușurință în zona de lucru.

 

Scara pliabilă cu platformă

 

Scările cu platformă pliabilă sunt fabricate în trei tipuri de dimensiuni pentru a da posibilitatea clienților să-și aleagă dimensiunea de care au nevoie.

 

Platforma de aluminiu cu suprafaţă antiderapantă vă dă posibilitatea să lucrați foarte confortabil şi în siguranţă o lungă perioadă de timp.

 

Datorită dispozitivelor amplasate în partea posterioară a platformei vă veți putea deplasa cu ușurință în zona de lucru. Dispune și de o articulație specială la mijlocul scării care asigură plierea facilă.

 

Întrucât această scară este prevăzută cu trepte late de 10 cm, vă veți putea mişca cu uşurință pe scară. La nivelul treptei există un sistem special de blocare. Treapta are adâncime de 7,5 cm. Sarcina maximă a scării este de 150 kg.

 

Scara telescopică pliabilă cu platformă

 

Scările cu platformă telescopică sunt puse la dispoziția clienților în două tipuri de dimensiuni. Pe platforma de aluminiu cu suprafaţă antiderapantă puteți lucra confortabil şi în siguranţă o perioadă îndelungată de timp. Puteți regla platforma pe înălțime. Este prevăzută cu roți pentru o relocare rapidă.

Întrucât dispune de roți amplasate în partea de posterioară vă veți putea mișca ușor în zona de lucru. De asemenea, dispune și de picioare de stabilizare care asigură condiţii sigure de lucru.

 

Fiindcă o puteți plia, scara telescopică cu platformă ocupă un spațiu restrâns de depozitare.

 

Platformă ajustabilă din aluminiu

 

Dacă aveți nevoie de o platformă specială, acest produs cu siguranța este potrivit nevoilor dvs. sau ale companiei dvs. Această platformă este concepută pentru producţia personalizată, astfel încât să răspundă solicitările dvs. sau ale companiei dvs.

 

De îndată ce luați legătura cu specialiștii Frameworks și le transmiți ce vă doriți și ce aveți nevoie, se relizează desenele tehnice ale produsului care vă sunt prezentate împreună cu oferta.

 

 Deoarece platforma este prevăzută cu un sistem de întindere cu manetă, înălțimea sa poate fi reglată cu ușurință. În plus, produsul este consolidat cu ajutorul unor profiluri speciale prevăzute cu roţi cu sistem de blocare.

 

Această platformă o puteți utiliza în diferite domenii de activitate, reparații sau întrețineri de camioane, cisterne, iahturi, sau oriunde aveți nevoie de o astfel de platformă ajustabilă. Puteți ajusta zona de lucru conform nevoilor dvs. Aceasta vă oferă o bună protecție în timpul activității desfășurate. 

 

Scară glisantă pentru rafturi (cu trepte late)

 

Scările glisante pentru rafturi sunt create pentru a fi utilizate în locurile unde sobiectele se schimbă foarte des. Balustrada culisantă şi roata pot fi mutate cu uşurinţă de pe o parte pe alta. Pentru siguranţă în utilizare, această scară dispune de balustrade şi trepte late, iar roata are un sistem de blocare cu arc.

 

În momentul în care urcaţi pe scară, aceasta este fixată stabil pe sol. Atunci când nu o folosiţi, scara poate fi strânsă pentru a ocupa mai puţin spaţiu. Este foarte practică întrucât are o structură uşoară şi este ergonomică.

 

Scară profesională de tip podest

 

Dacă trebuie să umblați la tablourile de control ale instalaţiilor, dacă vă doriți o scară profesională sigură pe care să o folosiți în depozite, supermarketuri, la rafturi şi în alte zone de la locul dvs. de muncă, scara profesională de tip podest este cea mai bună soluție pentru dvs.

 

Scările de aluminiu cu coş de protecţie  le puteți monta pe pereţii instalaţiilor industriale sau în orice alt loc în care aveți nevoie de astfel de scări. Le puteți monta oriunde doriți. Odată comandat, produsul vă va fi livrat împreună cu piesele de conectare.

 

Contactați specialiștii Frameworks Srl pentru a vă oferi toate detaliile necesare despre aceste scări, dar și despre celelalte produse comercializate, precum rafturi metalice, rafturi depozitare, rafturi magazin, miniplatformă, schele mobile etc.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Scări industriale cu platformă
Scări industriale cu platformă
Scări industriale cu platformă
Scări industriale cu platformă
Scări industriale cu platformă
Scări industriale cu platformă
Scări industriale cu platformă
Scări industriale cu platformă
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty