0786.537.000 - 0762.128.833

Branduri

Home » Branduri
Companie

Rafturi arhiva, rafturi metalice, rafturi magazin si rafturi depozitare, schele aluminiu, miniplatforme, scari din aluminiu.

ROYAL MODULAR
ROYAL MODULAR
ROYAL MODULAR
CAGSAN -SCARI ALUMINIU
CAGSAN -SCARI ALUMINIU
CAGSAN -SCARI ALUMINIU
RAFTURI ONLINE
RAFTURI ONLINE
RAFTURI ONLINE
ROTA RAFT
ROTA RAFT
ROTA RAFT
MOBECH
MOBECH
MOBECH
K-RACK
K-RACK
K-RACK
FRAMEWORKS
FRAMEWORKS
FRAMEWORKS
ZIRVE
ZIRVE
ZIRVE
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Cum să dotați un magazin: Aspecte cheie
08 / sep
Unde să expuneți produsul? Care sunt elementele esențiale pentru dotarea unui magazin? Ce ar trebui luat în considerare pentru organizarea spațiului? Analizați nevoile afacerii voastre ținând cont de aspectele pe care le oferim mai jos. Inventarul unui magazin sau al bunurilor necesare înființării unui magazin va depinde de tipul de unitate care va fi gestionată. Inventarul nu include numai produsele de v...
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty