0762.128.833 - 0786.537.000
Brat magnetic stopper raft
Brat magnetic stopper raft
Brat magnetic stopper raft
Brat magnetic stopper raft
Brat magnetic stopper raft
Brat magnetic stopper raft
Brat magnetic stopper raft
Brat magnetic stopper raft
 

Stopper raft cu magnet si clema pentru buzunare poster cu 3 perforatii. Datorita functiei de pendulare, materialele perforate se pozitioneaza in unghi drept fata de raft. La cerere oferim buzunarele PVC solicitate, de ex. in format A6 landscape.

 

Material plastic / metal

Lungime suport 100 mm

Culoare alb / transparent

Dotare pentru sustinerea sinelor pentru postere

 

* Buzunarul PVC nu este inclus in pret

 

 

Brat magnetic stopper raft

 

 
 
Varianta
Cod
Specificatii
Dimensiuni
Țara de origine
Material
Culoare
Pret unitar
0384.1.53  
Prindere magnetica  
100 mm  
Made in EU  
Plastic / Metal  
Transparent  
1.4
Tehnici de expunere a mărfii într-un magazin
14 / oct
O expunere atractivă a produselor trebuie să îi facă pe oameni să se oprească și să le atragă atenția. Apoi, trebuie să le trezească nevoia sau dorința de a cumpăra produsul. În al treilea rând, expunerea trebuie să determine clientul să vrea ca produsul expus să îi aparțină. În cele din urmă, trebuie să declanșeze o acțiune, adică clientul trebuie să ia produsul și să-l cumpere.
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty