0786.537.000 - 0762.128.833
Carucior platforma cu cos
 
Carucior marfa cu cos
Carucior marfa cu cos

Carucior platforma cu cos

 
 

Cărucioarele cu platforma pentru marfa sunt realizate din sârmă galvanizata, de inalta calitate. Cărucioarele sunt dotate cu 4 roți mobile, mâner ergonomic si un cos pentru produse vrac. Cărucioarele cu platforma pentru marfa sunt ușor de manevrat și suporta cu ușurință greutăți de până la 300 kg.

 

Carucior marfa cu platforma pentru depozite sau magazine

 

 
 
Varianta
Cod
Denumire
Inaltime
L x l cm
Capacitate max.
Specificatii
Pret unitar
03.05.0020  
Carucior platforma cu cos  
96 cm  
105 x 67 cm  
300 kg  
Greutatea produsului 24 kg  
110
Semne că rafturile folosite îți distrug afacerea
21 / iul
Deși este posibil să nu pară așa, rafturile utilizate în magazin au un impact major asupra succesului afacerii. Alegerea tipului corect de rafturi te poate ajuta să vinzi o mulțime de produse și faci profit consistent lună de lună. Alegerea rafturilor greșite îți poate afecta foarte mult afacerea.
Cum trebuie organizat un magazin pentru a îmbunătăți vânzările
20 / iul
Când intrați într-un spațiu pe care tocmai l-ați achiziționat sau l-ați închiriat, cel mai probabil vă veți pune următoarea întrebare: cum îmi pot organiza magazinul? Unde să așez fiecare element pentru a favoriza vânzarea anumitor tipuri de produse? În următorul articol, vă vom oferi câteva linii directoare privind îmbunătățirea indexurilor comerciale ale afacerii voastre fizice.
Cum sa utilizati accesoriile pentru a va imbunatati aspectul magazinului
22 / apr
Ați putea fi surprinși de acest lucru, dar tipul de accesorii pe care le utilizați în magazin poate avea un impact semnificativ asupra vânzărilor dvs. globale. Ele pot avea un impact și asupra mărcii dvs. globale. La urma urmelor, accesoriile pe care le folosiți spun multe despre magazinul dvs. în ansamblul și pot chiar să schimbe percepția clienților despre dvs.
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty