0786.537.000 - 0762.128.833
Carucior cu doua cosuri de mana
 
carucior cu doua cosuri de mana
carucior cu doua cosuri de mana
carucior cu doua cosuri plastice
carucior cu doua cosuri plastice

Carucior cu doua cosuri de mana

 
 

Cărucior pentru cumpărături ușoare cu două coșuri de mână.

 

Ideal de folosit în magazinele mici unde spațiu este o problemă și clienți doresc o capacitate mai mare decât un singur coș de cumpărături sau nu pot transporta coșul de cumpărături în magazinul dumneavoastră. Fiind fabricat din oțel zincat, căruciorul  are o rezistență mare și un design plăcut. 

 

Cărucior pentru cumpărături ușoare cu coș dublu va oferi cumpărătorilor dumneavoastră o mobilitate mai bună și o capacitate mai mare.

 

***Prețul include căruciorul și cele două coșuri de mână.

 

 
 
Varianta
Cod
Specificatii
Dimensiuni
Țara de origine
Material
Culoare
Pret unitar
CR2COS  
Carucior cu doua cosuri de mana  
H:93 cm l:36 cm L:52 cm  
Made in EU  
Plastic  
Zincat / Rosu  
33
Semne că rafturile folosite îți distrug afacerea
21 / iul
Deși este posibil să nu pară așa, rafturile utilizate în magazin au un impact major asupra succesului afacerii. Alegerea tipului corect de rafturi te poate ajuta să vinzi o mulțime de produse și faci profit consistent lună de lună. Alegerea rafturilor greșite îți poate afecta foarte mult afacerea.
Cum trebuie organizat un magazin pentru a îmbunătăți vânzările
20 / iul
Când intrați într-un spațiu pe care tocmai l-ați achiziționat sau l-ați închiriat, cel mai probabil vă veți pune următoarea întrebare: cum îmi pot organiza magazinul? Unde să așez fiecare element pentru a favoriza vânzarea anumitor tipuri de produse? În următorul articol, vă vom oferi câteva linii directoare privind îmbunătățirea indexurilor comerciale ale afacerii voastre fizice.
Cum sa utilizati accesoriile pentru a va imbunatati aspectul magazinului
22 / apr
Ați putea fi surprinși de acest lucru, dar tipul de accesorii pe care le utilizați în magazin poate avea un impact semnificativ asupra vânzărilor dvs. globale. Ele pot avea un impact și asupra mărcii dvs. globale. La urma urmelor, accesoriile pe care le folosiți spun multe despre magazinul dvs. în ansamblul și pot chiar să schimbe percepția clienților despre dvs.
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty