Carucior cu doua cosuri de mana
 
carucior cu doua cosuri de mana
carucior cu doua cosuri de mana
carucior cu doua cosuri plastice
carucior cu doua cosuri plastice

Carucior cu doua cosuri de mana

 
 

Cărucior pentru cumpărături ușoare cu două coșuri de mână.

 

Ideal de folosit în magazinele mici unde spațiu este o problemă și clienți doresc o capacitate mai mare decât un singur coș de cumpărături sau nu pot transporta coșul de cumpărături în magazinul dumneavoastră. Fiind fabricat din oțel zincat, căruciorul  are o rezistență mare și un design plăcut. 

 

Cărucior pentru cumpărături ușoare cu coș dublu va oferi cumpărătorilor dumneavoastră o mobilitate mai bună și o capacitate mai mare.

 

***Prețul include căruciorul și cele două coșuri de mână.

 

 
 
Varianta
Cod
Specificatii
Dimensiuni
Țara de origine
Material
Culoare
Pret unitar
CR2COS  
Carucior cu doua cosuri de mana  
H:93 cm l:36 cm L:52 cm  
Made in EU  
Plastic  
Zincat / Rosu  
35
Tehnici de expunere a mărfii într-un magazin
14 / oct
O expunere atractivă a produselor trebuie să îi facă pe oameni să se oprească și să le atragă atenția. Apoi, trebuie să le trezească nevoia sau dorința de a cumpăra produsul. În al treilea rând, expunerea trebuie să determine clientul să vrea ca produsul expus să îi aparțină. În cele din urmă, trebuie să declanșeze o acțiune, adică clientul trebuie să ia produsul și să-l cumpere.
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty