Caseta luminoasa convexa
 
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox
Convex Ledbox

Caseta luminoasa convexa

 
 

• Suprafata este acrylic opal.
• Profilele din aluminiu de 25 mm păstrează afișul.
• Potrivit pentru utilizare în restaurante fast-food și cinema.

 

X=592 mm,   Y=844 mm,   Z=120 mm      Dimens poster: 594x841 mm,   Partea vizibila poster: 570x841 mm

 

 

 
 
Varianta
Cod
Denumire
Dimensiuni
Specificatii
Material
Culoare
Set / Bucati
Pret unitar
MBC473509070  
Caseta luminoasa convexa  
84.4x59.2x12 cm  
Caseta luminoasa convexa  
Aluminiu  
Argintiu  
1 bucata  
126

Casete convexe LED cu o singură față sunt disponibile în diferite dimensiuni. Accesul la afișe se face prin profiluri de cadru pe fiecare parte lungă. Suprafața este din acrilic opal. Light-box convex include o folie PET care este ideală pentru a-ți lumina afișele fără să dea strălucire.

 

Cutie luminoasă cu o singură față cu profile de aluminiu de 25 mm. Cadrele rabatabile pe părți ușurează schimbarea afișelor. Echipat cu o placă frontală PET antireflectoare.

 

Caseta LED convexă are un profil de șină lateral lat și un finisaj anodizat argintiu durabil. Este o alegere elegantă pentru multe aplicații de semnalizare și publicitate, care caută să-și afișeze în mod luminos mesajul sau marca. Aceste rame luminoase curbate cu schimbare rapidă sunt populare pentru tot felul de prezentări comerciale, organizaționale și instituționale, precum și pentru agențiile guvernamentale și facilitățile militare.

 

Cutia curbată de montare pe perete poate fi afișată portret sau peisaj. Folosiți orificiile șuruburilor din spatele cadrului pentru a alinia și a monta suprafața. LedBox convex afișează semne, grafică, afișe sau fotografii în magazinul dvs. de vânzare cu amănuntul, facilitățile corporative, hoteluri, showroom, muzee, restaurante sau orice alt spațiu interior.

 

Profilul cadrului metalic de înaltă calitate se schimbă rapid. Manual, deschideți cele 2 laturi mai lungi ale cadrului metalic argintiu, scoateți lentila de protecție anti-strălucire, așezați-vă graficul, puneți capacul obiectivului înapoi și fixați-l.

Tehnici de expunere a mărfii într-un magazin
14 / oct
O expunere atractivă a produselor trebuie să îi facă pe oameni să se oprească și să le atragă atenția. Apoi, trebuie să le trezească nevoia sau dorința de a cumpăra produsul. În al treilea rând, expunerea trebuie să determine clientul să vrea ca produsul expus să îi aparțină. În cele din urmă, trebuie să declanșeze o acțiune, adică clientul trebuie să ia produsul și să-l cumpere.
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty