Snap frame cu doua fețe, 25 mm
 
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm
Double Sided Snap Frame 25 mm

Snap frame cu doua fețe, 25 mm

 
 

- Afise pot fi vizualizate din interior și din exterior.

- Foaie de copertă de afiș antirid.

- Cârlig de suspendare gratuit, livrat cu cadru în standard.

 

  Articol

  External (x-y)

  Poster

  Copie

  MBC473453984   

  624 X 871 mm   

  594 X 841 mm   

  576 X 823 mm   

 

 

 

 
 
Varianta
Cod
Denumire
Dimensiuni
Specificatii
Material
Culoare
Set / Bucati
Pret unitar
MBC473453984  
Snap frame cu doua fețe, 25 mm  
624 X 871 mm (A1)  
Rama click 25 mm  
Aluminiu  
Argintiu  
1 bucata  
38

Ramele cu închidere frontala sunt unul dintre instrumentele cele mai accesibile și utile pentru a vă afișa graficele, reclamele, notele, afișele și multe alte inserții. Această ramă de afiș este proiectată pentru graficăcu dimensiunile posterului A4 între 40'' - 60''. Totuși, porțiunea de afișare va fi mai mică, datorită profilelor laterale.

 

Rama pentru afișe, suportul sau ramele pentru semne oferă o modalitate excelentă de a afișa reclame și grafică. Această ramă pentru semne este un suport pentru afișe montat pe perete, care poate fi atârnat în format vertical sau orizontal. Marginile ușor de deschis permit modificări grafice rapide și ușoare.

 

 

Rama pentru afișe combină caracteristicile dezirabile ale accesibilității cu stilul și ușurința de utilizare. Rama cu sistem de prindere și-a asigurat numele și reputația datorită stilului de clipsuri, structurilor de susținere cu balama care pur și simplu se deschid și se fixează la loc pentru o rotire ușoară a graficelor. Scoaterea și înlocuirea imaginilor poate fi realizată în câteva secunde cu rama metalică pentru semne. Lucrul cel mai important, suportul pentru afiș este o unitate de afișaj montabilă pe perete, prin care designul structurii cu aplicare frontală înseamnă că nu va trebui să dezasamblați și să asamblați rama odată ce a fost montată.

 

Rama pentru afișe poate fi poziționată fie în portret, fie în prezentare landscape, cu șuruburi și ancore furnizate. Rama pentru semne cu clips metalic a fost fabricată cu materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv un panou spate din plastic, o acoperire transparentă nereflectorizantă și o structură din aluminiu a corpului, pentru o durabilitate optimă. Rama prezintă un finisaj mat argintiu, cu o estetică liniară fină. Vă rugăm să rețineți, deși rama pentru afișe este minusculă și elegantă, o parte din textul dvs. imprimat va fi acoperită de cadru. Din acest motiv, vă recomandăm să vă imprimați grafica în dimensiuni care se potrivesc marginii ramei.

 

Ramă cu închidere, ramă pentru semne cu clips metalic rapid, ramă pentru semne, ramă metalică pentru semne, ramă pentru afișe, suport de semne, ramă pentru afișe, suport pentru afișe, ramă cu închidere cu clapetă.

Tehnici de expunere a mărfii într-un magazin
14 / oct
O expunere atractivă a produselor trebuie să îi facă pe oameni să se oprească și să le atragă atenția. Apoi, trebuie să le trezească nevoia sau dorința de a cumpăra produsul. În al treilea rând, expunerea trebuie să determine clientul să vrea ca produsul expus să îi aparțină. În cele din urmă, trebuie să declanșeze o acțiune, adică clientul trebuie să ia produsul și să-l cumpere.
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty