Carucior cu doua cosuri de mana
 
carucior cu doua cosuri de mana
carucior cu doua cosuri de mana
carucior cu doua cosuri plastice
carucior cu doua cosuri plastice

Carucior cu doua cosuri de mana

 
 

Cărucior pentru cumpărături ușoare cu două coșuri de mână.

 

Ideal de folosit în magazinele mici unde spațiu este o problemă și clienți doresc o capacitate mai mare decât un singur coș de cumpărături sau nu pot transporta coșul de cumpărături în magazinul dumneavoastră. Fiind fabricat din oțel zincat, căruciorul  are o rezistență mare și un design plăcut. 

 

Cărucior pentru cumpărături ușoare cu coș dublu va oferi cumpărătorilor dumneavoastră o mobilitate mai bună și o capacitate mai mare.

 

***Prețul include căruciorul și cele două coșuri de mână.

 

 
 
Varianta
Cod
Specificatii
Dimensiuni
Țara de origine
Material
Culoare
Pret unitar
CR2COS  
Carucior cu doua cosuri de mana  
H:93 cm l:36 cm L:52 cm  
Made in EU  
Plastic  
Zincat / Rosu  
33
Cum sa utilizati accesoriile pentru a va imbunatati aspectul magazinului
22 / apr
Ați putea fi surprinși de acest lucru, dar tipul de accesorii pe care le utilizați în magazin poate avea un impact semnificativ asupra vânzărilor dvs. globale. Ele pot avea un impact și asupra mărcii dvs. globale. La urma urmelor, accesoriile pe care le folosiți spun multe despre magazinul dvs. în ansamblul și pot chiar să schimbe percepția clienților despre dvs.
Cum explotați capacitatea raftului pentru a evita confuzia din partea cumpărătorului
12 / mai
Fiecare decizie individuală de planificare a spațiului pe care o luați afectează capacitatea raftului într-un fel sau altul. Poate fi la fel de mică ca și mărirea spațiului unui produs sau la fel de mare ca îndepărtarea unui produs de pe raft. Indiferent de motivul efectuării schimbării, fiecare va avea un impact semnificativ.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty