Suport-tip-buzunar-C-cu-autoadeziv-rafturionline
Suport-tip-buzunar-C-cu-autoadeziv-rafturionline
Suport-tip-buzunar-C-cu-autoadeziv-rafturionline
Suport-tip-buzunar-C-cu-autoadeziv-rafturionline
 

Folia-C antireflectiva și autoadeziva este ideala ca buzunar pentru postere și materiale publicitare în format A0 până la A7. 

Oferă protecție împotriva umezelii, prafului și murdăriei. Inserția posterului lateral are loc rapid si simplu. Datorită adezivului nețesut aplicat pe spate, buzunarul posterului aderă la toate suprafețele netede și poate fi îndepărtat fără reziduuri. 

Va garantăm calitatea produsului ! Folie este cu protectie UV. De asemenea, sunt realizate dimensiuni speciale sau hârtii tipărite. Sunt posibile versiuni si cu bandă magnetică.

 

 
 
Varianta
Cod
Specificatii
Dimensiuni
Țara de origine
Material
Culoare
Pret unitar
226.0039.11  
Folie autoadeziva pentru afise format A5 orizontala  
A5  
Made in EU  
PVC rigid  
antireflectiv  
0.5
226.0039.9  
Folie autoadeziva pentru afise format A4 verticala  
A4  
Made in EU  
PVC rigid  
antireflectiv  
0.99
226.0039.8  
Folie autoadeziva pentru afise format A3 verticala  
A3  
Made in EU  
PVC rigid  
antireflectiv  
1.2
Tehnici de expunere a mărfii într-un magazin
14 / oct
O expunere atractivă a produselor trebuie să îi facă pe oameni să se oprească și să le atragă atenția. Apoi, trebuie să le trezească nevoia sau dorința de a cumpăra produsul. În al treilea rând, expunerea trebuie să determine clientul să vrea ca produsul expus să îi aparțină. În cele din urmă, trebuie să declanșeze o acțiune, adică clientul trebuie să ia produsul și să-l cumpere.
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty