0786.537.000 - 0762.128.833
Suport-tip-buzunar-C-cu-autoadeziv-rafturionline
Suport-tip-buzunar-C-cu-autoadeziv-rafturionline
Suport-tip-buzunar-C-cu-autoadeziv-rafturionline
Suport-tip-buzunar-C-cu-autoadeziv-rafturionline
 

Folia-C antireflectiva și autoadeziva este ideala ca buzunar pentru postere și materiale publicitare în format A0 până la A7. 

Oferă protecție împotriva umezelii, prafului și murdăriei. Inserția posterului lateral are loc rapid si simplu. Datorită adezivului nețesut aplicat pe spate, buzunarul posterului aderă la toate suprafețele netede și poate fi îndepărtat fără reziduuri. 

Va garantăm calitatea produsului ! Folie este cu protectie UV. De asemenea, sunt realizate dimensiuni speciale sau hârtii tipărite. Sunt posibile versiuni si cu bandă magnetică.

 

 
 
Varianta
Cod
Specificatii
Dimensiuni
Țara de origine
Material
Culoare
Pret unitar
0039.11.26  
Folie autoadeziva pentru afise format A5 orizontala  
A5  
Made in EU  
PVC rigid  
antireflectiv  
0.5
0039.9.26  
Folie autoadeziva pentru afise format A4 verticala  
A4  
Made in EU  
PVC rigid  
antireflectiv  
0.99
0039.8.26  
Folie autoadeziva pentru afise format A3 verticala  
A3  
Made in EU  
PVC rigid  
antireflectiv  
1.2
Semne că rafturile folosite îți distrug afacerea
21 / iul
Deși este posibil să nu pară așa, rafturile utilizate în magazin au un impact major asupra succesului afacerii. Alegerea tipului corect de rafturi te poate ajuta să vinzi o mulțime de produse și faci profit consistent lună de lună. Alegerea rafturilor greșite îți poate afecta foarte mult afacerea.
Cum trebuie organizat un magazin pentru a îmbunătăți vânzările
20 / iul
Când intrați într-un spațiu pe care tocmai l-ați achiziționat sau l-ați închiriat, cel mai probabil vă veți pune următoarea întrebare: cum îmi pot organiza magazinul? Unde să așez fiecare element pentru a favoriza vânzarea anumitor tipuri de produse? În următorul articol, vă vom oferi câteva linii directoare privind îmbunătățirea indexurilor comerciale ale afacerii voastre fizice.
Cum sa utilizati accesoriile pentru a va imbunatati aspectul magazinului
22 / apr
Ați putea fi surprinși de acest lucru, dar tipul de accesorii pe care le utilizați în magazin poate avea un impact semnificativ asupra vânzărilor dvs. globale. Ele pot avea un impact și asupra mărcii dvs. globale. La urma urmelor, accesoriile pe care le folosiți spun multe despre magazinul dvs. în ansamblul și pot chiar să schimbe percepția clienților despre dvs.
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty