Lucruri esențiale de știut despre schelele mobile

Home » Noutati » Lucruri esențiale de știut despre schelele mobile
Schela aluminiu
2018-05-16

Lucruri esențiale de știut despre schelele mobile

 

În prezent, există o gamă variată de schele mobile. Există diferite tipuri și dimensiuni. Din acest motiv, achiziționarea unui schele poate fi copleșitoare. Dacă nu știți exact ce să cumpărați, cel mai bine este să luați legătura cu specialiștii Frameworks Srl, care au experiență de 10 ani în domeniul mobilierului comercial și industrial.

 

În plus, ei vă pot oferi o gamă variată de produse, având în vedere că Frameworks Srl este reprezentantul exclusiv al brandului Cagsan renumit în domeniul scărilor și platformelor mobile din aluminiu. Produsele Cagsan au calitate certificată, sunt rezistente, durabile și fiabile.

 

Schelele mobile precum schela aluminiu telescopică și mobilă, schela mobilă profesională din aluminiu ProTUBE S și L, schela aluminiu pliabilă, schela aluminiu cu roți simple sau schela modulară/ compactă, schela metalică, schela multifuncțională sau extensibilă și schela mobilă modulară sunt foarte ușor de montat și demontat, sunt sigure, au greutate mică și pot fi folosite în mai multe domenii de activitate.

 

 Însă, înainte de a cumpăra o schelă mobilă, trebuie să luați în considerare faptul că nu le puteți folosi până nu aflați care sunt regulile privind lucrul la înălțime pe schele. Indiferent dacă ați mai lucrat sau nu pe schelă, este bine să rețineți următoarele sfaturi utile:

 

1. Buget vs siguranță. Nu există concurență atunci când vine vorba de achiziționarea schelelor, iar siguranța trebuie să primeze de fiecare dată. Din acest motiv, alegerea produselor livrate și comercializate de Frameworks Srl este cea mai bună soluție.

 

Produsele oferite de companie au calitate certificată, sunt sigure, solide, foarte ușor de folosit și rezistente în timp. Atunci când folosiți o schelă mobilă trebuie să aveți siguranța că veți putea lucra fără să apară probleme pe parcurs. Datorită balustradelor cu care sunt prevăzute schelele, veți putea lucra în condiții sigure în orice moment.

 

2. Material. În prezent, există schele din diferite tipuri de materiale, însă nu toate materialele sunt de cea mai bună calitate. Pentru a face o bună investiție și pentru a folosi un produs sigur și cu rezistență îndelungată, cea mai bună alegere pe care o puteți face este schela mobilă din aluminiu. Schelele mobile din aluminiu sunt ușoare, ușor de transportat dintr-un loc în altul, nu ruginesc și nici nu cedează în condiții meteo extreme.

 

3. Reguli. Înainte de achiziționa o schelă mobilă trebuie să verificați regulile și instrucțiunile privind lucrul la înălțime pe schele. Schela trebuie montată conform instrucțiunilor de lucru, pentru a putea lucra în condiții de siguranță.

 

Schela mobilă de bună calitate poate face cu adevărat diferența într-un proiect de construcție, fie că sunteți profesioniști sau amatori și aveți nevoie de un echipament suplimentar pentru a lucra la înălțime.

 

Schelele mobile pot fi folosite la diferite lucrări de construcție, ferestre, tâmplărie și jgheaburi. Schela mobilă este o investiție grozavă, mai ales dacă faceți o alegere sigură.

 

Pentru a face o alegere sigură contactați specialiștii Frameworks Srl pentru  vă oferi detalii despre modelele de schele mobile livrate și comercializate de companie.

 

În funcție de tipul de lucrări pe care le aveți de făcut, aceștia vă vor spune care schelă este cea mai potrivită pentru dvs. De exemplu, dacă în general aveți de făcut lucrări la înălțime care necesită mult timp, o bună opțiune este schela simplă mobilă din aluminiu.

 

Schela cu modul de aluminiu cu platformă şi roţi este disponibilă în două variante: cu unul şi două module. Platforma are trapă unidirecţională care permite accesul facil în zona de lucru. Schela o puteți deplasa în locul dorit cu ajutorul roţilor care permit blocarea. Schela își menține stabilitatea datorită contravântuirilor din tuburi de oţel cu care este prevăzută. Acestea împiedică răsturnarea acesteia. Platforma dispune de balustradă care vă permite să lucrați în condiţii de siguranță.

 

Această schela este folosită pentru o gamă largă de lucrări în săli de sport, teatre, benzinării, showroom-uri şi, în general, pentru lucrări la înălţime care necesită mult timp. Este demondabilă, uşor de transportat şi de reasamblat. Este uşoară, solidă, sigură şi rezistentă în timp. Înălţimea medie de siguranţă este semnalizată prin treapta de culoare roşie cu care este prevăzută schela.

 

Schela simplă mobilă din aluminiu poate fi exact produsul de care aveți nevoie, așa cum și Frameworks Srl este compania de care aveți nevoie pentru a vă oferi produse de cea mai bună calitate, la prețurile cele mai avantajoase.

 

 PS: Aici puteți găsi și rafturi metalice, rafturi magazin, rafturi depozitare, miniplatformă, scări mobile cu platformă și multe alte produse utile de uz comercial și industrial.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty