Masa de lucru din inox cu splator
 
Masa de lucru din inox cu splator
Masa de lucru din inox cu splator

Masa de lucru din inox cu splator

 
 

Mese de lucru cu spalator, intarituri intre picioare, fara polita, realizate din otel inoxidabil alimentar AISI 304, finisaj Scotch Brite.  

 

In functie de lungime, sunt produse cu 4 sau 6 picioare. Adancime/latime standard de 600 mm sau 700 mm.

 

 

 
 
Varianta
Cod
Denumire
Dimensiuni
Material
Nivele/Polite
Stoc
Pret unitar
Miox  
Masa de lucru din inox  
H:850 L:1000x600 mm  
Inox 304  
Fara polita  
La comanda  
Cum explotați capacitatea raftului pentru a evita confuzia din partea cumpărătorului
12 / mai
Fiecare decizie individuală de planificare a spațiului pe care o luați afectează capacitatea raftului într-un fel sau altul. Poate fi la fel de mică ca și mărirea spațiului unui produs sau la fel de mare ca îndepărtarea unui produs de pe raft. Indiferent de motivul efectuării schimbării, fiecare va avea un impact semnificativ.
Cum sa utilizati accesoriile pentru a va imbunatati aspectul magazinului
22 / apr
Ați putea fi surprinși de acest lucru, dar tipul de accesorii pe care le utilizați în magazin poate avea un impact semnificativ asupra vânzărilor dvs. globale. Ele pot avea un impact și asupra mărcii dvs. globale. La urma urmelor, accesoriile pe care le folosiți spun multe despre magazinul dvs. în ansamblul și pot chiar să schimbe percepția clienților despre dvs.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty