0786.537.000 - 0762.128.833

Cum alegeți o schelă

Home » Noutati » Cum alegeți o schelă
Cum alegeti o schela
2019-01-19

 

Cum alegeți o schelă

 

Schela este un instrument esențial pentru lucrările la înălțime. Ele oferă lucrărilor siguranță. Sunt ușoare și ușor de instalat, de aceea sunt soluțiile perfecte pentru realizarea unor activități de restaurare.

 

Înainte de cumpărarea unei schele trebuie să vă gândiți la toate activitățile la care o puteți folosi. Dacă veți lucra în interiorul casei și veți folosi schela pentru a da cu var, de exemplu, aveți nevoie de o schelă mică adaptată la înălțimile corespunzătoare spațiilor de interior.

 

Dacă o folosiți la exterior, puteți alege între diferite tipuri de schele, în funcție de înălțimea la care trebuie să ajungeți. Unele sunt extensibile, putând fi folosite la lucrări la înălțime mare, altele se pot demonta pentru a folosi părțile lor ca scări independente.

 

Greutatea schelei și ușurința cu care se transportă și se depozitează, de asemenea, sunt importante. Schelele trebuie să se adapteze la spațiul de depozitare de care dispuneți. Frameworks Srl oferă schele mobile ușoare, ușor de transportat, de montat și demontat. De asemenea, sunt sigure și rezistente în timp și ocupă puțin spațiu după demontare.

 

Elementele cheie ale schelelor

 

Înainte de a alege un model sau altul trebuie să rețineți aceste aspecte:

 

Greutatea: Greutatea schelei este o caracteristică de care trebuie ținut cont pentru a o putea manevra cu ușurință fără ca stabilitatea sa să fie afectată. Majoritatea schelelor sunt fabricate din oțel și aluminiu, având o structură rezistentă și solidă.

 

Manevrabilitatea: Sistemele modulare ale schelelor permit ca de la magazin la domiciliu să poată fi transportate cu ușurință. Odată montată schela, trebuie să poate fi mutată cu ușurință în locuri diferite. Toate modelele oferite de Frameworks dispus de roți pentru ca schela să poate fi mutată dintr-o parte într-alta fără a trebui să fie demontată. Acestea se pot bloca în timpul lucrului.

 

Rezistență și capacitate de sarcină susținută: Trebuie aleasă o schelă mobilă ținând cont de capacitatea maximă pe care o poate susține. Platforma nu poate fi supraîncărcată. Prin urmare, trebuie să verificați capacitatea maximă suportată și să o cumpărați ținând cont de acest aspect.

 

Depozitare: Schela este un instrument rezistent pe termen lung și o puteți folosi în multiple domenii de activitate. Trebuie să o demontați în mod organizat și să o depozitați după ce ați curățat toate componentele ei. Este bine să o depozitați într-un loc uscat și închis.

 

Stabilitate maximă

 

Barele de stabilitate și traversele sunt cele care oferă fiabilitate structurii schelei. Ele trebuie plasate corect. În funcție de înălțime, trebuie să aveți una sau două bare orizontale în partea inferioară și, de asemenea, una sau două în partea superioară. Pot exista și bare intermediare orizontale. Stabilitatea maximă este dată de barele transversale, amplasate diagonal la diferite înălțimi, în funcție de înălțimea maximă a schelei.

 

Tipuri de schele mobile

 

Frameworks Srl pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de schele mobile. Compania vă poate oferi schele profesionale din aluminiu ProTUBE S și L, schele multifuncționale pliabile, schele multifuncționale cu platformă, schele multifuncționale extensibile, schele compacte modulare extensibile etc. Gama variată de schele de calitate certificată, vă oferă posibilitatea să găsiți schela de care aveți nevoie.

 

Siguranță maximă

 

Când lucrați la înălțimi mari, trebuie să dați dovadă de prudență maximă, deoarece orice greșeală poate provoca un accident mai mult sau mai puțin grav. Trebuie să folosiți echipament de protecție de fiecare dată când vă urcați pe schelă.

 

Schela trebuie să fie întotdeauna așezată pe sol drept și să fie stabilă pentru a rezista forței vântului și ploii. Platforma de lucru trebuie să fie antiderapantă și trebuie bine închisă pentru a împiedica alunecarea. Balustrada de protecție este indispensabilă pentru lucrul la înălțime. Dacă este necesar, echipați-vă cu centuri de siguranță. Platformele nu trebuie niciodată supraîncărcate. Nu folosiți diverse obiecte pe schelă cu scopul de a mări înălțimea.

 

Contactați specialiștii Frameworks Srl pentru a vă oferi mai multe informații despre schelele de care aveți nevoie. Aceștia sunt pregătiți să vă ofere toate detaliile legate de produse.

 

În cazul în care aveți nevoie și de alte produse din domeniul comercial și industrial, trebuie să știți că această companie livrează și comercializează la nivel național și rafturi magazin, rafturi, depozitare, rafturi metalice, miniplatformă, scări mobile cu platformă, echipamente și accesorii pentru magazin și multe alte produse utile.

 

Nu ezitați să achiziționați cele mai bune soluții de eficientizare a activității dvs.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare

Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty