Cum să dotați un magazin: Aspecte cheie

Home » Noutati » Cum să dotați un magazin: Aspecte cheie
Cum sa dotati un magazin
2019-09-08

 

Cum să dotați un magazin: Aspecte cheie

 

 

Unde să expuneți produsul? Care sunt elementele esențiale pentru dotarea unui magazin? Ce ar trebui luat în considerare pentru organizarea spațiului? Analizați nevoile afacerii voastre ținând cont de aspectele pe care le oferim mai jos.

 

Inventarul unui magazin sau al bunurilor necesare înființării unui magazin va depinde de tipul de unitate care va fi gestionată. Inventarul nu include numai produsele de vânzare, ci toate  piesele de mobilier, echipamentele, accesoriile...

 

Ce componente aveți nevoie pentru dotarea unui magazin?

 

Mobilier magazin

 

Mobilierul trebuie să îl plasați în funcție de nevoile dvs. Gândiți-vă la probleme cum ar fi locația, cât spațiu aveți, dacă veți avea nevoie de ajutor din partea altei persoane, dacă casa de marcat va fi pe aceeași piesă de mobilier sau pe o masă din spate. Țineți cont de dimensiuni în funcție de spațiu și de obiectele pe care le veți plasa pe partea de sus, de iluminarea produselor, de decor etc.

 

Rafturi

 

De rafturi este nevoie întotdeauna.  Rafturile sau vitrinele sunt necesare pentru prezentarea produsului. Trebuie să decideți de câte aveți nevoie, la ce înălțime, pentru ce fel de produse, pe perete sau pe podea ... Dacă sunt produse mici, ar trebui să căutați o modalitate de a le plasa într-un mod atractiv, ușor de luat și de a evidenția formele lor.

 

Frameworks Srl vă pune la dispoziție o gamă variată de rafturi metalice pentru magazin (rafturi metalice pentru supermarket, rafturi metalice pentru produse de curățenie, rafturi metalice universale etc.). Intrați în magazinul nostru online și alegeți rafturile în funcție de necesitățile voastre.

 

Depozitarea produselor

 

Indiferent dacă aveți un depozit  sau un magazin sau aveți produse mici în dulapurile magazinului, trebuie să decideți unde și cum veți păstra stocul. Gestionarea adecvată a spațiului, semnalizarea, ordonarea în ordine alfabetică ... vor fi măsuri esențiale pentru a ști unde se află  fiecare lucru.

 

Casa de marcat

 

Este un element esențial și aparent simplu, dar poate fi pe cât de specific doriți. Casele de marcat convenționale, pur și simplu înregistrează prețurile introduse. Cu toate acestea, există case de marcat cu monitoare digitale și chiar tactile unde apar toate referințele produselor și acțiunilor realizate (încasări, restituiri, schimb...). Ele au programe de contabilitate și de calcul care pot efectua multe funcții. Manipularea corectă a banilor din magazin este esențială.

 

Manechine la dotarea unui magazin

 

Deși prezentarea produselor poate fi de diferite forme, într-un magazin de îmbrăcăminte, de obicei, nu se poate face fără manechine. Ce gen, ce dimensiune, ce poziție, ce gest ... acest lucru va determina, de asemenea, caracterul magazinului.

 

Accesorii pentru dotarea unui magazin

 

Magazinele de accesorii pot necesita, de asemenea, manechine, fie întregi sau jumătate de corp, mâini, față....

 

Sisteme de expunere

 

În funcție de obiecte, este posibil să aveți nevoie de standuri, care de obicei sunt furnizate de către brand. Poate doriți să vă decorați magazinul cu postere, mostre ... ale brandurilor pe care le vindeți, consultați-le, trebuie să vă ofere materiale.

 

Scaune

 

Dacă aveți loc, puteți plasa o mică zonă de relaxare cu o masă și câteva scaune. Dacă cei care   însoțesc clienții au parte de confort, nu îi vor determina să plece repede din magazin. Adăugați câteva reviste despre produsele din magazin sau alte subiecte de interes, o plantă, o decorațiune atractivă...

 

Mobilier

 

În cazul în care locația voastră este un birou sau oferiți un serviciu și trebuie să explicați clientului în liniște despre ce este vorba, amplasați piese de mobilier plăcute. Decideți dacă doriți ca acestea să fie neutre sau extravagante, forme rotunjite sau geometrii drepte și dure ... Fiecare formă și culoare oferă diferite senzații.

 

Cabine de probă

 

Indiferent dacă este vorba de un magazin de îmbrăcăminte sau de un centru de frumusețe sau terapeutic, trebuie să țineți cont de faptul că aveți nevoie de un spațiu pentru a plasa cabinele care să aibă funcția de vestiare. Nu uitați detaliile: umerașe, un scaun, o oglindă, o perdea sau o ușă confortabilă ... aceste aspecte sunt importante pentru ca clientul să se simtă în largul său.

 

Accesorii

 

În funcție de tipul magazinului, este posibil să aveți nevoie de anumite lucruri cum ar fi: coșuri pentru a pune produsele alese, testere, oglinzi pe pereți, broșuri explicative, orare, mărci, stingătoare de incendiu, loc pentru bagaj sau alte achiziții... Pentru a dota un magazin, trebuie să cunoașteți procesul de cumpărare pe care îl va efectua clientul.

 

Linie telefonică și Internet

 

Face parte din echipamentul magazinului. În funcție de afacere, o veți folosi în mod continuu pentru a atrage atenția publicului. Practic este esențial să o completați cu un serviciu de internet.

 

Calculator

 

Așa cum am subliniat, casa de marcat  este posibil să fie un computer. Dacă nu este așa, gândiți-vă că o conexiune la internet este esențială pentru a scăpa de orice îndoială.

 

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare

Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty