Cum trebuie organizat un magazin pentru a îmbunătăți vânzările

Home » Noutati » Cum trebuie organizat un magazin pentru a îmbunătăți vânzările
Cum trebuie organizat un magazin
2019-07-20

Când intrați într-un spațiu pe care tocmai l-ați achiziționat sau l-ați închiriat, cel mai probabil vă veți pune următoarea întrebare: cum îmi pot organiza magazinul? Unde să așez fiecare element pentru a favoriza vânzarea anumitor tipuri de produse? În următorul articol, vă vom oferi câteva linii directoare privind îmbunătățirea indexurilor comerciale ale afacerii voastre fizice.

 

În cazul în care afacerea voastră necesită un magazin fizic în care să vă vindeți produsele, este necesar să vă gândiți cum puteți organiza elementele de care dispuneți astfel încât să vă creșteți vânzările.

 

Pentru a reuși acest lucru, este foarte important ca, odată ce ați terminat de decorat magazinul, ați așezat  produsele pe rafturi și ați deschis ușile, să analizați comportamentul clienților. Obiectivul este de a stabili zonele în care trebuie să plasați noile produse și zonele în care trebuie să plasați promoții, oferte, produse cu consum mai mare etc.

 

Sfaturi pentru organizarea produselor din magazin

 

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să observați clienții. Faceți-o cu discreție, dar încercați să stabiliți care este, de obicei, într-un mod firesc, "traseul" pe care îl urmează prin magazin. Veți observa că, în mod continuu clienții urmează un itinerar specific.

 

În al doilea rând, trebuie să identificați zonele către care clientul merge în mod natural și care sunt zonele pe unde clienții nu circulă atât de des prin magazinul vostru.

 

Odată ce s-au identificat zonele cu trafic intens și mai puțin intens în magazin, a venit timpul să plasați produsele într-un anumit mod, pentru a vă asigura că mențineți traficul în zonele pe care clientul le vizitează instinctiv și îl creșteți, în același timp, pe cel din zonele în care nu se întâmplă acest lucru.

 

Este important însă să țineți cont de faptul că pentru a atrage atenția asupra produselor, acestea trebuie amplasate pe care rafturi cu un aspect frumos. Specialiștii Frameworks Srl vă pun la dispoziție o gamă variată de rafturi metalice pentru magazin. În oferta noastră veți găsi rafturi pentru amplasarea produselor destinate curățeniei, rafturi metalice universale, rafturi metalice supermarket, rafturi de perete si de mijloc, rafturi pentru magazine cu autoservire etc.

 

Rafturile din oferta noastră sunt alcătuite dintr-o tablă de oțel de 0.8 mm, cu ranforsare dublă, vopsită în câmp electrostatic. Fiecare poliță este construită cu ranforsare dublă astfel încât să reziste cu succes la greutăți de până la 100 kg.

 

Un avantaj al acestor rafturi metalice este că nu va trebui să vă limitați la numărul de polițe standard. Veți putea adăuga cât de multe doriți, în funcție de necesitate. Cu ajutorul lor vă veți putea transforma magazinul într-un spațiu foarte bine organizat.

 

 

Ce produse pot fi plasate în magazin și cum să le plasați

 

În zonele în care abia există trafic,  ceea ce ar trebui să faceți este să găsiți următoarele tipuri de produse:

 

Produse la ofertă, reduceri și promoții

 

Produsele considerate ca fiind de bază pentru tipul de activitate pe care vă concentrați.

 

Unde și cum să plasați casa de marcat în magazin

 

Pentru a continua cu încercările de reactivare a zonelor întunecate ale spațiului vostru comercial, trebuie să amplasați casa de marcat lângă aceste zone cu trafic redus, urmând și următoarele recomandări:

 

Aveți grijă la cozi. Zonele ocupate de acestea vor fi mai puțin frecventate, deoarece clientul nu dorește să cumpere un produs înconjurat de alte persoane care așteaptă să plătească.

 

"Copiați" supermarket-urile. V-ați întrebat vreodată de ce bateriile sau guma de mestecat sunt de obicei la casele de marcat sau aproape de ele în supermarketuri? Motivul este simplu. Sunt achiziții făcute compulsiv. Plasați acolo produse despre care credeți că oamenii le cumpără chiar dacă nu au nevoie de ele. În felul acesta veți crește vânzările.

 

Așadar, dacă vă doriți să deschideți un magazin și să-l organizați în mod adecvat astfel încât să creșteți vânzările, puneți în practică aceste sfaturi și veți reuși în cele din urmă să vă atingeți scopul . Mult succes!

 

 

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare

Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty