Rafturi Metalice, Raft Metalic MOBECH

Home » Noutati » Rafturi Metalice, Raft Metalic MOBECH
Rafturi Metalice, Raft Metalic
2020-07-22

Raft depozitare MIDI RACK PROFI cu polite metalice

https://rafturionline.ro/ro//rafturi-depozitare-midirack-cu-polite

 

Rafturile  depozitare MIDI RACK PROFI cu polite metalice sunt structuri modulare, proiectate pentru incaperile interioare si pentru depozitare. Ele sunt realizate cu un profil metalic, pe suprafata caruia sunt fixate rafturi. Rack-urile cu polite metalice sunt la cerere in depozite cu o cantitate mare de bunuri si unde este necesara depozitarea organizata.

 

Adesea, regulile de depozitare sunt neglijate, ceea ce face ca bunurile sa fie inutilizabile. Acest lucru este valabil in special in depozitele de produse alimentare, unde exista cerinte ridicate pentru plasarea produselor. Pentru a rezolva aceste probleme, se folosesc rafturi  depozitare MIDI RACK PROFI cu polite metalice. Acestea creeaza conditii de depozitare eficienta si acces facil la marfa. Datorita lor, angajatul nu va pierde timpul cautand marfurile, deoarece sistemele deschis ofera  vizibilitate maxima. Rafturile metalice sunt sisteme de depozitare pentru acasa, depozite si spatii comerciale. Sunt utilizate pentru arhive, birouri, retail si spatii de depozitare. Produsele sunt indispensabile la plasarea incarcaturii si a dosarelor cu documente.

 

Acestea pot fi utilizate in companii indiferent de dimensiunea lor, deoarece designul este atent gandit pentru a minimiza spatiul. Parametrul principal al rafturilor moderne este  capacitatea de incarcare. Capacitatile structurii pot fi determinate individual pe comanda, iar modelul prezentat suporta o greutate de pana la 385 kg. In sortiment poti gasi modele cu o capacitate de incarcare de 250 kg, 350 kg sau 385 kg si, prin urmare, este usor sa alegi echipament universal pentru orice greutate.

 

O rezistenta suplimentara este data de colturile, care sunt fixate in locurile de fixare a rafturilor. Rafturile  depozitare MIDI RACK PROFI cu polite metalice sunt echipamente flexibile, care vor satisface orice solicitare. Dupa fabricare, rafturile depozitare MIDI RACK PROFI cu polite metalice sunt supuse unei verificari obligatorii, astfel incat exista intotdeauna produse de incredere puse in vanzare.

 

 

Raft industrial pentru paleti, raft depozitare

https://rafturionline.ro/ro//rafturi-depozitare-pentru-paleti


Raftul industrial pentru paleti, raft depozitare  ofera ajustare continua si ofera o gama larga de optiuni si componente pentru a satisface nevoile de depozitare industriale. De asemenea, un astfel de dispozitiv maximizeaza utilizarea spatiului in orice configuratie a depozitului, mentinand totodata disponibilitatea optima a produselor. Sunt rezistente, rigide si previn deteriorarea marfii in timpul depozitarii.

 

Raftul industrial pentru paleti, raft depozitare este un suport pentru paleti, ingust, fiind deservit de stivuitoare, rotind spre stanga sau spre dreapta, dupa cum este necesar, iar inaltimea rafturilor poate atinge o inaltime maxima de 12,5 metri. Culoarele pot fi doar putin mai largi decat echipamentele de manipulare a paletilor. Acest tip de suport utilizeaza in mod optim spatiul de podea si inaltimea acoperisului, asigurand o depozitare de inalta densitate, care ofera acces individual la toti paletii. Raftul industrial pentru paleti este format dintr-un element de baza, cum ar fi rame si grinzi. 

 

De asemenea, consta intr-un set complet de accesorii pentru a indeplini toate cerintele unui depozit industrial. Sistemul este proiectat pentru depozitarea optima a marfurilor de toate dimensiunile si greutatile. Raftul industrial pentru paleti, raft depozitare este realizat din profile tip Omega, din otel zincat, galvanizat sau vopsit electrostatic. Profilele sunt fixate intre ele prin insurubare, cu ajutorul unor contravanturi din profil C. Astfel raftul pentru paleti, pentru depozitare, poate sustine greutati de peste 17000 kg.

 

Traversele de sustinere a paletilor au lungime optionala si se monteaza prin agatare pe cadru. Siguranta este realizata cu ajutorul unor cuie de siguranta. Aceste rafturi industrial pentru paleti sunt performante si sunt proiectate pentru ani de functionare fara probleme. Sistemul de manipulare a paletilor pe rafturi se face rapid si eficient, indiferent daca marfurile au fost depozitate strict pe paleti sau ca parte a unui sistem de selectare a comenzilor.

Rafturi Metalice, Raft Metalic
Rafturi Metalice, Raft Metalic
Rafturi Metalice, Raft Metalic
Rafturi Metalice, Raft Metalic
Rafturi Metalice, Raft Metalic
Rafturi Metalice, Raft Metalic
Rafturi Metalice, Raft Metalic
Rafturi Metalice, Raft Metalic
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2021 FrameWorks
Web design by Royalty