Semne că rafturile folosite îți distrug afacerea

Home » Noutati » Semne că rafturile folosite îți distrug afacerea
Rafturi magazin
2019-07-21

Deși este posibil să nu pară așa, rafturile utilizate în magazin au un impact major asupra succesului afacerii. Alegerea tipului corect de rafturi te poate ajuta să vinzi o mulțime de produse și faci profit consistent lună de lună. Alegerea rafturilor greșite îți poate afecta foarte mult afacerea.

 

Și nu afectează numai vânzările lunare sau profiturile. Rafturile greșite pot afecta, de asemenea, reputația generală a magazinului tău. Ele îi determină pe clienți să cumpere sau nu din magazinul tău.

 

Nu vrei să se întâmple asta, nu-i așa? Iată câteva indicii de care trebuie să ai grijă pentru a te asigura că nu utilizezi rafturi care îți vor distruge afacerea.

 

Când expui produsele pe rafturi necorespunzătoare

 

Există multe tipuri diferite de rafturi pentru magazin pe care le poți utiliza. Există rafturi de tip gondolă, rafturi de mijloc, Easy-KIT, rafturi modulare de perete etc. Frameworks Srl îți pune la dispoziție o gamă variată de rafturi metalice pentru magazin.

 

Având în vedere numeroasele opțiuni disponibile, nu înseamnă că trebuie să le alegi pe toate. Trebuie să alegi rafturile care se potrivesc cel mai bine magazinului tău. Imaginează-ți, de exemplu, că vinzi îmbrăcăminte de înaltă calitate de la branduri de renume. Când clienții intră în magazin se așteaptă la o anumită calitate. Și această așteptare nu se referă doar la produs. Și rafturile folosite trebuie să fie atractive.

 

Prin urmare, nu vei folosi în magazin coșuri utilizate în mod obișnuit pentru stocurile reduse, deoarece este complet greșit.

 

Reține că scopul rafturilor este acela de a îți prezenta produsul în așa fel încât clienții tăi  să-și dorească să-l cumpere. Chiar să și cheltuiască mai mult decât au intenționat inițial atunci când au intrat în magazin. Acest lucru nu se va întâmpla dacă alegi rafturile greșite.

 

Alegerea unor rafturi necorespunzătoare nu va face nimic pentru reputația ta.

 

Cum rezolvi această problemă?

 

O modalitate de a rezolva acest lucru este de a lua în considerare produsele în primul rând, apoi de a înțelege punctul lor unic de vânzare. Întreabă-te care este cea mai atractivă caracteristică a produsului tău. Odată ce ai în minte acest lucru, poți să cauți rafturile care să completeze această caracteristică.

 

Este suficient să iei legătura cu specialiștii Frameworks, iar ei îți vor oferi toate detaliile despre alegerea celor mai potrivite rafturi pentru afacerea ta.

 

Când rafturile folosite îți micșorează spațiul de stocare

 

Modul în care se aranjează rafturile într-un magazin poate înfrumuseța aspectul magazinului și atrage atenția asupra anumitor produse sau nu. Acestea fiind spuse, este important să reții că rafturile pot contribui la risipirea spațiului din magazin. Asta dacă nu ești atent atunci când alegi rafturile de care ai nevoie sau nu primești sfaturile potrivite.

 

Deoarece obiectivul rafturilor este acela de a-ți prezenta produsele într-un mod eficient astfel încât să crească vânzările și profitul, nu îți poți permite să risipește spațiul de care dispui.

 

De exemplu, dacă ai un magazin mic, nu vei include un raft tip gondolă mare pe ambele părți, deoarece va ocupa atât de mult spațiu încât nu vei avea suficient spațiu pentru a mai expune ceva. Ar fi bine să folosești o gondola pe o singură parte pe care să o montezi pe perete.

 

Același lucru este valabil dacă ai un magazin mare și alegi rafturi mici, puțin vizibile.

 

Cum rezolvi această problemă?

 

Rezolvarea acestei probleme este destul de simplă. Și, de obicei, începe cu spațiul de pe podea.  Spațiul de pe podea îți oferă posibilitatea de a nu mai îngrămădi produsele pe raft.

 

Utilizarea spațiului de pe podea nu înseamnă doar să oferi categoriilor de produse spațiul potrivit pentru a te asigura că acestea sunt vizibile și atrag atenția clienților. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a afla ce fel de rafturi se pot încadra în spațiul de care dispui.

 

Dacă, de exemplu, produsul tău cel mai vândut are o dimensiune mai mare, va trebui să folosești mai mult spațiu (și, prin urmare, să cumperi un raft mai mare) pentru a-l prezenta în mod corespunzător clienților tăi.

 

Acestea sunt două dintre semnele de care trebuie să ai grijă pentru a avea clienți fericiți, care intră mereu în magazin pentru a cumpăra produsele pe care le oferi. Nu ignora aceste semne, căci, dacă nu știi cum să-ți expui marfa și folosești rafturi neadecvate, consecințele nu vor fi plăcute pentru afacerea ta.

 

 

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare

Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty