0786.537.000 - 0762.12.88.33

RAFTURI Metalice Modulare

Home » RAFTURI Metalice Modulare

Calitate la preț competitiv. FrameWorks ofera clientilor o gama larga de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, rafturi depozitare, rafturi magazin, rafturi arhivare, rafturi cu polite metalice sau MDF, echipamente si accesorii pentru retail. Unele dintre cele mai importante elemente dintr-un magazin sunt rafturile metalice, iar la FrameWorks aveți parte de acestea la cele mai bune preţuri.

 

Transport gratuit in toata Romania la rafturi, echipamente si accesorii pentru magazine!

 

RAFTURI METALICE FRAMEWORKS

RAFTURI Depozitare
Rafturi depozit pentru paleți sunt proiectate în așa fel încât să se pună accent pe viitoarele nevoi ale unei manipulări raționale a materialelor.
RAFTURI Magazin
Rafturi magazin. Calitate la Preț Competitiv. Rafturi panificatie din pal, rafturi pentru legume si fructe, rafturi metalice cu polite ajustabile. ✅ Livrare Gratuita  ✅ Discounturi ✅ Oferte
RAFTURI Arhivare
Rafturi arhiva si depozitare usoara cu tabla de 2 mm, rafturi metalice, raft arhivare diferite inaltimi si latimi la preturi accesibile.
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Tehnici de expunere a mărfii într-un magazin
14 / oct
O expunere atractivă a produselor trebuie să îi facă pe oameni să se oprească și să le atragă atenția. Apoi, trebuie să le trezească nevoia sau dorința de a cumpăra produsul. În al treilea rând, expunerea trebuie să determine clientul să vrea ca produsul expus să îi aparțină. În cele din urmă, trebuie să declanșeze o acțiune, adică clientul trebuie să ia produsul și să-l cumpere.
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty