Caseta LEDbox de 25 mm cu două fețe
 
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided
Smart LEDbox 25 mm Double Sided

Caseta LEDbox de 25 mm cu două fețe

 
 

• Ideal pentru spatii interioare avand adâncimea de 27,5 mm.
• Butonul Pornit / Oprit și sursa de alimentare asigură o durată lungă de viață a produsului.
• Ușor de montat cu suspendare la tavan și cabluri.

 

X= 624 mm,   Y= 874mm,   Dimens. poster: 594x841mm,   Dimens. vizibile poster: 573x820mm 

 

 

 
 
Varianta
Cod
Denumire
Dimensiuni
Specificatii
Material
Culoare
Set / Bucati
Pret unitar
MBC473466076  
Caseta LEDbox de 25 mm  
626 X 873 mm  
Cu două fețe  
Aluminiu  
Argintiu  
1 bucata  
307

Fiecare activitate folosește indicatoare cu LED pentru a afișa informații individuale. Această cutie specială de iluminat are un profil extrem de subțire, cu o adâncime de 27,5 mm.

 

Indicatoarele cu LED cu design ultra-fin sunt perfecte pentru a fi utilizate cu panouri tipărite și protecție poster transparentă. Indicatoarele cu LED luminează anunțurile dvs. Ramele pentru cu lumină cu LED schimbă setările, deoarece becurile comerciale sunt utilizate în mod continuu timp de aproximativ 100.000 de ore Becurile sunt îngropate în marginile cadrului și sunt ascunse vederii Iluminarea cu LED este mai mică în tensiune decât majoritatea altor modele de pe piață și au un consum mai mic de energie Această tehnologie de iluminat Prin urmare, acestea sunt atât indicatoare cu prețuri lejere, cât și costisitoare pentru întreținere și utilizare generală.

 

Aceste rame indicatoare au un cadru cu deschidere instantanee pentru o operare ușoară. Indicatoarele cu lumină care arată anunțurile pot fi modificate în doar câteva minute! Această cutie luminoasă pentru utilizare ușoară este proiectată pentru suspendarea de tavan.

 

Fiecare dintre marcajele luminate din spate este dotat cu accesoriile necesare pentru montarea pe tavan. Include și un cablu de 2m pentru suspendare. Sistemul de închidere al ramelor permite utilizatorilor să deschidă cu ușurință cele patru laturi ale acestora pentru a avea acces mai ușor la informațiile afișate. Aceste indicatoare luminoase personalizate includ un panou acrilic ghidat de lumină pentru a distribui lumina prin grafica dvs.

 

Fiecare casetă închisă de lumină este dotată cu un obiectiv anti-reflex, pentru a împiedica iluminarea specială de la locul de muncă să afecteze aspectul indicatorului dvs.

 

Tehnici de expunere a mărfii într-un magazin
14 / oct
O expunere atractivă a produselor trebuie să îi facă pe oameni să se oprească și să le atragă atenția. Apoi, trebuie să le trezească nevoia sau dorința de a cumpăra produsul. În al treilea rând, expunerea trebuie să determine clientul să vrea ca produsul expus să îi aparțină. În cele din urmă, trebuie să declanșeze o acțiune, adică clientul trebuie să ia produsul și să-l cumpere.
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty