Stand informare A1
 
Stand informare A1
Stand informare A1
Stand informare A1
Stand informare A1
Stand informare A1
Stand informare A1

Stand informare A1

 
 

Stand informare A1 pentru utilizare în interior. Cu cadru din aluminiu anodizat, cu panou din spate din polistiren și 2 foi antireflexive stabilizate cu UV. Posterele pot fi modificate prin deschiderea profilului frontal al cadrului.

 

 

  • Versiune: 2 fețe

 

  • Lățime profil: 32 mm

 

  • Tipul colțului: rotunjit

 

  • Dimensiunea afisajului: A1 (594 x 841 mm)

 

  • Orientare: verticala

 

  • Inaltimea totala: 1800 mm
 

 
 
Varianta
Cod
Denumire
Dimensiuni
Specificatii
Material
Culoare
Set / Bucati
Pret unitar
0083.2.50  
Stand informare A1  
Inaltime totala: 1800 mm  
Made in EU  
Plastic/Aluminiu  
Gri  
1 buc  
116
Tehnici de expunere a mărfii într-un magazin
14 / oct
O expunere atractivă a produselor trebuie să îi facă pe oameni să se oprească și să le atragă atenția. Apoi, trebuie să le trezească nevoia sau dorința de a cumpăra produsul. În al treilea rând, expunerea trebuie să determine clientul să vrea ca produsul expus să îi aparțină. În cele din urmă, trebuie să declanșeze o acțiune, adică clientul trebuie să ia produsul și să-l cumpere.
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty