Politica de confidentialitate

Home » Politica de confidentialitate
Suport clienti

Politica de confidentialitate

 

Politica de confidentialitate promovata de FRAMEWORKS S.R.L. explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.


Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).


FRAMEWORKS S.R.L. nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.


In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 021.314.2004 sau la adresa de email contact@frameworks.ro.


Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.


Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.


In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 021.314.2004 sau la adresa de email contact@frameworks.ro.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

DREPTUL LA INFORMARE

Conform art. 12 din Legea 677/21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, persoanele vizate au dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de intervenție asupra datelor (art. 14), dreptul de opoziție (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), dreptul de a se adresa justiției (art. 18).

PERSOANELE VIZATE sunt clienți/potențiali clienți.
Persoanele sunt vizate asupra drepturilor lor în scris și/sau prin afișarea pe site-ul www.rafturionline.ro

În cazul în care datele cu caracter personal sunt obținute fie direct de la persoana vizată, fie prin alte mijloace, operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puțin urmatoarele informații, cu excepția cazului în care această persoană posedă deja informațiile respective:

 

a) Identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia, dacă este cazul.

 

Operatorul datelor obținute de la persoanele vizate este S.C. FRAMEWORKS S.R.L. Conform art. 20 alin (1) din Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu privire la securitatea prelucrărilor, FRAMEWORKS SRL este obligat să aplice măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvaluirii sau accesului neautorizat, în special dacă prelucrarea respectivă comporta transmisii de date în cadrul unei retele, precum și împotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegală.


Conform alin. (5) din acelasi act normativ, efectuarea prelucrarilor prin persoane împuternicite trebuie sa se desfasoare în baza unui contract încheiat în forma scrisa. 


FRAMEWORKS SRL a luat masurile necesare în sensul celor mentionate mai sus.

 

b) Scopul prelucrarii datelor
Scopul pentru care se realizează prelucrarea datelor este comercial, pentru a putea onora comenzile si pentru putea a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii.

c) Informații suplimentare
Destinatarii datelor cu caracter personal sunt persoanele vizate, beneficiari ai serviciilor/produselor oferite de FRAMEWORKS SRL. Furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie. 


În cazul în care datele solicitate nu sunt furnizate FRAMEWORKS SRL îsi rezerva dreptul de a nu efectua anumite servicii solicitate de catre persoanele vizate.

Persoanele vizate beneficiaza de drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru persoana vizata, în special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate.

Pentru serviciile oferite, persoanele care urmeaza a beneficia de aceste servicii vor furniza operatorului de date cu caracter personal urmatoarele date: numele si prenumele, semnatura, telefon/fax, adresa de domiciliu/resedinta, judetul de resedinta, e-mailul.

Garantiile care însotesc dezvaluirea datelor catre terti sunt actele normative aplicabile, respectiv Codul penal, Codul de procedura penala, Legea nr. 535/2005 privind prevenirea si combaterea terorismului, Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

 

Art. 30 din Legea 677/2001 se refera la situatiile în care transferul de date cu character personal este întotdeauna permis. 


Astfel, transferul de date este întotdeauna permis în urmatoarele situatii:

  1. când persoana vizata si-a dat în mod explicit consimtamântul pentru efectuarea transferului; în cazul în care transferul de date se face în legatura cu oricare dintre datele prevazute la art. 7, 8 si 10, consimtamântul trebuie dat în scris;
  2. când este necesar pentru executarea unui contract încheiat între persoana vizata si operator sau pentru executarea unor masuri precontractuale dispuse la cererea persoanei vizate;
  3. când este necesar pentru încheierea sau pentru executarea unui contract încheiat ori care se va încheia, în interesul persoanei vizate, între operator si un tert;
  4. când este necesar pentru satisfacerea unui interes public major, precum apararea nationala, ordinea publica sau siguranta nationala, pentru buna desfasurare a procesului penal ori pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în justitie, cu conditia ca datele sa fie prelucrate în legatura cu acest scop si nu mai mult timp decât este necesar;
  5. când este necesar pentru a proteja viata, integritatea fizica sau sanatatea persoanei vizate;
  6. când intervine ca urmare a unei cereri anterioare de acces la documente oficiale care sunt publice ori a unei cereri privind informatii care pot fi obtinute din registre sau prin orice alte documente accesibile publicului.
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Experții Frameworks vă spun cum să plasați produsele pentru a crește vânzarile
19 / mai
Cum ar trebui plasate produsele pentru a vinde mai mult? Există o serie de trucuri de amplasare a produselor care îi fac pe consumatori să cumpere mai mult decât și-au propus inițial. Acest lucru se realizează printr-o serie de tehnici prin care se încearcă aranjarea fiecărui element din supermarket într-un mod specific. Produsele trebuie amplasate în așa fel încât să atragă atenția clientului.
Lucruri esențiale de știut despre schelele mobile
16 / mai
În prezent, există o gamă variată de schele mobile. Există diferite tipuri și dimensiuni. Din acest motiv, achiziționarea unui schele poate fi copleșitoare. Dacă nu știți exact ce să cumpărați, cel mai bine este să luați legătura cu specialiștii Frameworks Srl, care au experiență de 10 ani în domeniul mobilierului comercial și industrial.
Tipuri de rafturi pentru magazine
04 / mai
După cum știți, designul unui magazin joacă un rol fundamental nu numai din punct de vedere estetic, ci și dacă vorbim despre distribuția spațiului. Există mai multe elemente care contribuie la o bună utilizare a spațiului din magazin. Pe lângă arhitectură, mobilierul joacă un rol foarte important. În acest sens, dacă vorbim despre un magazin, mesele și rafturile vă ajută atunci când vă expuneț...
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2018 FrameWorks
Web design by Royalty