Politica de confidentialitate

Home » Politica de confidentialitate
Suport clienti

GDPR


În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date (”Legea nr. 677/2001”) şi cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (”GDPR”), care va completa începând cu data de 25 mai 2018 cadrul normativ aplicabil prelucrării datelor cu caracter personal, și în special în temeiul art.12 şi art.13 din GDPR,

 

vă informăm că

 

Societatea de Frameworks SRL, cu sediul în București, Str. Valea Cascadelor nr.21, sector 6, cod poștal 061512, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/7764/2005, cod unic de identificare RO 17523870, (denumită în continuare „Societatea” sau ”FRAMEWORKS”), prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în condiţii de siguranţă, cu bună credinţă şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare, exclusiv în realizarea scopurilor specificate mai jos.

 

În sensul prevederilor GDPR, dumneavoastră aveți calitatea de persoană vizată, iar datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate ca urmare a faptului că, în ceea ce privește facturare si expediere comenzilor operat de FRAMEWORKS, dumneavoastră aveți calitatea de:

 

(i) destinatar - persoană fizică - al acestor facturi sau

(ii) utilizator desemnat al destinatarului – persoană juridică – al acestor facturi.

 

1. Datele cu caracter personal prelucrate

În ceea ce vă privește, FRAMEWORKS prelucrează următoarele date cu caracter personal: In principal, datele dvs. de identificare, tranzactionale, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastra.

 

2. Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

Societatea colectează datele dvs. personale exclusiv pentru scopuri legitime, precum acela de a furniza produse si servicii sau pentru a oferi asistenta cu privire la achizitionarea produselor si serviciilor noastre, de a va identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vi le oferim, etc. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca v-ati manifestat optiunea in acest sens.

 

Temeiul juridic al acestei prelucrări îl constituie prevederile art. 6 alin.1 lit.a) din GDPR, respectiv în baza consimțământului dumneavoastră exprimat în mod expres.

 

Datele dvs. personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada de 5 ani. FRAMEWORKS nu prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în procese decizionale automatizate și nici nu le folosește pentru a crea profiluri, în accepțiunea dată acestor termeni de către GDPR.

 

FRAMEWORKS prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal exclusiv pe teritoriul României și nu transmite aceste date în străinătate.

În cazul în care pe perioada păstrării datelor dumneavoastră cu caracter personal intervin modificări de ordin legislativ care vor impune modificarea perioadelor precizate mai sus, FRAMEWORKS va adapta aceste perioade la cerințele legale.

 

3. Drepturile persoanei vizate în ceea ce priveşte datele sale cu caracter personal:

Dorim să vă informăm de asemenea că, potrivit Legii nr. 677/2001 şi art.12-22 din GDPR, aveţi următoarele drepturi:

i. dreptul la informare şi de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal;

ii. dreptul la rectificarea datelor dumneavoastră;

iii. dreptul de a fi uitat/dreptul la ştergerea datelor;

iv. dreptul la restricţionarea prelucrării;

v. dreptul la portabilitatea datelor;

vi. dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră, în cazul prelucrării datelor cu caracter personal în conformitate cu art.6 alin.1 lit.e) sau lit.f) din GDPR, respectiv pentru îndeplinirea unei sarcini executate în interes public sau în cadrul exercitării unei autorități oficiale cu care este învestit operatorul, respectiv în scopul intereselor legitime;

vii. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, ceea ce înseamnă dreptul de a solicita şi de a obţine retragerea, anularea şi reconsiderarea oricărei decizii care produce efecte juridice asupra dumneavoastră, adoptată exclusiv în baza unei operaţiuni de prelucrare a datelor personale prin mijloace automatizate, în scopul evaluării unor trăsături de personalitate, precum abilităţile profesionale, credibilitatea, comportamentul dumneavoastră la locul de muncă;

viii. dreptul de a sesiza Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau orice instanţe competente.

 

Pentru a vă exercita aceste drepturi sau pentru orice alte aspecte referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, puteţi contacta Societatea printr-o solicitare scrisă, datată şi semnată, pe adresa Societății (București, Str. Valea Cascadelor nr.21, sector 6, cod poștal 061512), sau prin email la adresa contact@frameworks.ro, precum și prin celelalte modalități de contact disponibile pe website-ul Societății, www.rafturionline.ro

 

Solicitarea dumneavoastră va fi analizată şi vi se va răspunde în termen de 15 zile de la primirea acesteia de către Societate, conform Legii 677/2001, iar după data de 25 mai 2018, în termen de 30 zile de la primirea solicitării de către Societate, conform GDPR.

 

Pentru datele furnizate de dumneavoastră în urma exprimării consimțământului explicit în acest sens, vă informăm că, în temeiul prevederilor GDPR, vă puteți retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 

4. Persoane împuternicite:

FRAMEWORKS transmite date cu caracter personal pentru partenerii nostri de afaceri precum biroul de Contabilitate si firmele de curierat.

 

5. Alte aspecte:

Societatea garantează faptul că prelucrează datele dumneavoastră în condiții de legitimitate, implementând totodată măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea integrității și confidențialității datelor conform art. 25 şi 32 din GDPR.

 

Politica de confidentialitate


Politica de confidentialitate promovata de FRAMEWORKS S.R.L. explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

 

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).


FRAMEWORKS S.R.L. nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.


In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 021.314.2004 sau la adresa de email contact@frameworks.ro.


Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.


Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.


In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 021.314.2004 sau la adresa de email contact@frameworks.ro.

Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786-537-000
Cum alegeți o schelă
17 / iun
Schela este un instrument esential pentru lucrarile la înăltime. Ele oferă lucrărilor siguranță. Sunt ușoare și ușor de instalat, de aceea sunt solutiile perfecte pentru realizarea unor activităti de restaurare. Înainte de cumpărarea unei schele trebuie să vă gândiți la toate activitățile la care o puteți folosi. Dacă veți lucra în interiorul casei și veți folosi schela pentru a da cu var, de ...
Cum amenajăm magazinul pentru clienți
28 / mai
Sunteți un cumpărător care acordă o atenție deosebită produselor pe care le cumpărați de la magazinul sau supermarket-ul din cartier? Acordați atenție doar produselor în sine sau și aspectului magazinului? Majoritatea oamenilor ar oferi un răspuns negativ la aceste întrebări deoarece, în calitate de consumatori, ținem cont de propriile noastre obiective. Mergeți la magazin pentru a  cumpăra ceea c...
Schele pentru construcție, tipuri și utilizările sale
25 / mai
Schele pentru construcție sunt în realitate o invenție veche, deși forma și materialele s-au schimbat radical în aproape un secol. În acest articol vom vorbi despre schelele de construcție, pentru a înțelege cum au evoluat aceste structuri auxiliare până în prezent. Poate înainte de a vorbi de schele ca atare ar trebui să ne întoarcem la epocile despre care nu există informații sigure. Potrivit spec...
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2018 FrameWorks
Web design by Royalty