SEAP - SICAP - eLICITATIE

Home » SEAP - SICAP - eLICITATIE
Suport clienti

SICAP - Info | Suntem prezenți cu produse din portofoliul nostru pe site-ul de achiziții publice www.e-licitatie.ro (SICAP / SEAP)

Ne găsiți la secțiunea operatori economici cu următoarele date de identificare:

 

Denumire participant – S.C. FRAMEWORKS S.R.L.​

SICAP SEAP RAFTURI METALICEOraș / Județ – Bucuresti/ Bucuresti

Cod Unic de Înregistrare - RO 17523870

Reg. Com. J40/7764/2005

Tip - Ofertant

 

Autoritățile contractante pot iniția cumpărări directe prin sistemul de achizitie publice. În cazul în care, în urma consultării paginii noastre web doriți să achiziționați și alte produse, care nu figurează pe site-ul de achiziție publice, vă adresăm rugămintea de ne contacta pentru oferte personalizate în funcție de cantitate și valoare.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați:

Telefon: 0786.537.000 - 0762.12.8833
e-mail: sales@frameworks.ro

 

Persoana de contact:

Sorin Dumitru / Georgiana Radu

 

Cont Trezoreria Statului Sector 6 Bucuresti:

RO29 TREZ 7065 069X XX00 5576

Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Tehnici de expunere a mărfii într-un magazin
14 / oct
O expunere atractivă a produselor trebuie să îi facă pe oameni să se oprească și să le atragă atenția. Apoi, trebuie să le trezească nevoia sau dorința de a cumpăra produsul. În al treilea rând, expunerea trebuie să determine clientul să vrea ca produsul expus să îi aparțină. În cele din urmă, trebuie să declanșeze o acțiune, adică clientul trebuie să ia produsul și să-l cumpere.
Rafturi depozitare, rafturi industriale pentru paleti
21 / apr
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Finanțarea produselor prin GRENKE în rate fixe, fără AVANS!
20 / ian
FRAMEWORKS ofera clientilor sai persoane juridice si persoane fizice autorizate, in parteneriat cu GRENKE, o modalitate de finantare simpla, rapida si eficienta care are la baza un contract atractiv de inchiriere pe termen lung.

Avans 0% Perioada contract: 18-60 de luni Comision de administrare: 1%, minim 50 de euro, se plateste o singura data la semnarea contractului
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty