Tipuri de rafturi pentru magazine

Home » Noutati » Tipuri de rafturi pentru magazine
Tipuri de rafturi pentru magazine
2018-05-04

 

Tipuri de rafturi pentru magazine

 

După cum știți, designul unui magazin joacă un rol fundamental nu numai din punct de vedere estetic, ci și dacă vorbim despre distribuția spațiului. Există mai multe elemente care contribuie la o bună utilizare a spațiului din magazin. Pe lângă arhitectură, mobilierul joacă un rol foarte important. În acest sens, dacă vorbim despre un magazin, mesele și rafturile vă ajută atunci când vă expuneți produsele în cel mai funcțional mod posibil.

 

Rafturile pentru magazine sunt una dintre cele mai importante părți ale amenajării magazinelor, deoarece ele reprezintă locul în care sunt expuse produsele. Pentru a crește numărul clienților este important ca produsele într-un magazin să fie expuse în cel mai frumos mod posibil.  

 

Rafturile din magazinele în care se vând produse diverse, trebuie să fie durabile, adaptabile și accesibile, de acea mai bună calitate și potrivite pentru produsele pe care doriți să le expuneți în magazinul pe care îl dețineți.

 

Într-un magazin pot fi expuse diferite tipuri de produse. Acestea trebuie expuse pe diferite tipuri de rafturi pentru ca ele să atragă atenția persoanelor care intră în magazinul respectiv. 

 

 Există o gamă largă de rafturi disponibile pe piață: rafuri magazin, rafuri de perete și de mijloc, rafturi panificație din pal, rafturi de colț, rafturi pentru legume și fructe, rafturi metalice cu polițe ajustabile, rafturi metalice supermarket, rafturi depozitare, rafturi pentru unități frigorifice etc.

 

Dintre toate aceste rafturi, rafturile de perete reprezintă cea mai folosită opțiune pentru expunerea unui stoc mare de produse. Aceste rafturi oferă spațiu suficient de stocare a produselor, mai ales când vorbim despre de obiecte grele și mari. Aceste rafturi nu dau spațiului doar un aspect frumos și elegant, sunt, de asemenea, puternice și durabile. Dacă doriți să economisiți spațiu, atunci aceste rafturi reprezintă cea mai bună opțiune pentru voi. Materialele folosite la realizarea lor sunt diferite: lemn, metal, sticlă.

 

Rafturile pentru magazin se găsesc frecvent în librării și diverse alte magazine. Unele dintre cele mai rezistente rafturi pentru magazine sunt cele metalice. Acestea sunt capabile să reziste pe termen lung, chiar și atunci când supuse zilnic solicitărilor din partea comercianților sau oamenilor care intră în magazin pentru a cumpăra diverse produse.

 

În urma studiilor realizate s-a ajuns la concluzia că rafturile metalice arată bine din punct de vedere estetic, atrăgând întotdeauna atenția cumpărătorilor. Există diverse tipuri de rafturi metalice care pot fi folosite în magazine. Există rafturi metalice care pot fi folosite pentru a expune produse destinate curățeniei, produse de panificație, rafturi metalice universale, rafturi modulare de perete etc.

 

 De exemplu, rafturile modulare de perete sunt perfecte pentru expunerea produselor într-un mod cât mai organizat și, de asemenea, de a scoate în evidență cele mai importante produse din magazinul nostru.

 

 Unde puteți găsi astfel de rafturi, de cea mai bună calitate și la un preț avantajos? Pe site-ul nostru. Pe rafturipnline.ro veți găsi oricând mobilier industrial și comercial de cea mai înaltă calitate.

 

Compania Frameworks, deținătoarea magazinului rafturionline.ro comercializează la nivel național o gamă largă de produse de uz comercial și industrial: rafturi metalice pentru pentru spații comerciale și industriale, rafturi magazine, mobilier comercial, scări profesionale din aluminiu, schele mobile reglabile pe înălțime, scări multifuncționale cu două sau trei tronsoane, miniplatformă, scări mobile cu platformă etc.

 

Dacă vă doriți ca magazinul vostru să se transforme într-un spațiu organizat, astfel încât angajații să lucreze într-un mod cât mai eficient, iar clienți să aibă o experiență cât mai bună în alegerea produselor lor, soluția suntem noi, echipa Frameworks.

 

Prin intermediul produselor pe care vi le punem la dispoziție și datorită sfaturilor privind amenajarea spațiilor comerciale pe care putem să vi le oferim, vă puteți transforma magazinul într-un spațiu atractiv. Totodată, vă putem ajuta să vă creșteți veniturile.

 

Portofoliul nostru de produse vă va ajuta să folosiți cât mai eficient spațiul de care dispuneți. Pentru a vă convinge de gama variată de produse și de calitatea acestora, nu trebuie decât să ne vizitați showroom-ul de prezentare din Afumați, jud. Ilfov. Aici veți găsi soluțiile perfecte pentru ceea ce aveți nevoie.

 

Este foarte ușor să vă îmbunătățiți imaginea afacerii voastre, să o faceți să crească când aveți la dispoziție produsele potrivite și oameni cu experiență vastă în domeniu, pregătiți mereu să vă ajute cu sfaturi și nu numai.

 

Așadar, dacă vreți să vă deschideți un magazin și vreți să-l organizați bine, intrați pe rafturionline.ro. Aici veți găsi produsele potrivite și oameni pregătiți să vă dea cele mai bune sfaturi.

 


Copyright © FRAMEWORKS SRL. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la FRAMEWORKS SRL în vigoare.

Tipuri de rafturi pentru magazine
Tipuri de rafturi pentru magazine
Tipuri de rafturi pentru magazine
Tipuri de rafturi pentru magazine
Tipuri de rafturi pentru magazine
Tipuri de rafturi pentru magazine
Tipuri de rafturi pentru magazine
Tipuri de rafturi pentru magazine
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0786.537.000
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2020 FrameWorks
Web design by Royalty