HomeSuport clienti  Livrare

Livrare

Scopul nostru este sa livram achizitiile dumneavoastra in cel mai rapid si eficient mod posibil.

  • Transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc suma de 1000 € fara TVA din categorii:

 

"Rafturi Magazin / Echipamente Magazin si Accesorii Retail" cu un termen de livrare de 3-5 zile lucratoare (valabil pentru expedieri asigurate de Frameworks).

 

Astfel avem o durata a expedierii de 2-7 zile lucratoare pentru comenzi de pana la 1000 € fara TVA. Pretul transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului si zona/distanta.

 

Transportul este gratuit pentru orice produs din categoriile "Schele Mobile si Scari Mobile"

 

Atentie!

 

* Colete neridicate/refuzate la livrare: In cazul in care clientul refuza preluarea coletului la livrarea la domiciliu sau nu ridica un colet livrat la centrele DPD in maxim 5 zile lucratoare de la data livrarii, acesta va fi returnat catre depozitele Frameworks iar costurile administrative, de transport, de returnare a coletului si cele aferente consumabilelor folosite pentru livrarea initiala vor fi refacturate clientului.

 

Produsele pot fi ridicate si direct de la magazinul nostru din Parcul Comercial Doraly, Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14A, Afumati, Ilfov. 

 

In cazul in care produsul ales de client nu este disponibil in stoc, termenul de livrare va fi comunicat telefonic de catre un reprezentant al firmei noastre.

Despre FRAMEWORKS SRL

Frameworks SRL cu o experienta de peste 10 ani, comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice magazin, rafturi industriale de paleti, rafturi depozitare pentru marfa usoara, rafturi arhivare, masa casa de marcat, porti de acces magazin, schele mobile din aluminiu, scari mobile cu platforma si accesorii pentru magazine alimentare sau spatii comerciale, produse de calitate superioara cu design modern, inovativ, fabricate conform standardelor europene.


FRAMEWORKS SRL
CUI: 17523870, Reg. Com. J40/7764/2005, Bucuresti
 

Showroom & Depozit
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14A,
(vis-a-vis de reprezentanța Dacia)

Afumați, Ilfov

 

Program de lucru
luni-vineri: 08:30–17:00
sâmbătă-duminică: Închis

Stimați vizitatori, daca nu reusiti sa ne contactati telefonic va rugam folositi formularul de contact si vom reveni noi in cel mai scurt timp!
Facebook Instagram Pinterest Twitter Vimeo Youtube
Newsletter
Fii la curent cu noutățile și promoțiile, înscriindu-te la newsletter-ul nostru.
Copyright © 2005-2023 Frameworks SRL | CUI: 17523870, Reg. Com.J40/7764/2005
Rafturi online | Your business partner
Inchide X
Telefon
Email
WhatsApp
Cosul meu